Galen Pharm
Korpa

CALMTUNIGHT KAPSULE A15

CALMTUNIGHT KAPSULE A15
CALMTUNIGHT KAPSULE A15
Opis
Delovanje:Dodatak ishrani na bazi magnezijuma, melatonina i ekstrakata valerijane, pasiflore, maka i matičnjaka. Magnezijum doprinosi normalnom energe..

* Cene važe samo za online kupovinu, cene proizvoda u apotekama se mogu razlikovati od cene na internet prodavnici.

422,40 RSD

Cena u apotekama: 480,00 RSD

Vaša ušteda 57,60 RSD
  • Lager: Na stanju
  • Brend: PHARMOSIS
  • Šifra proizvoda: 007018
  • Vaša ušteda: 57,60

Delovanje:
Dodatak ishrani na bazi magnezijuma, melatonina i ekstrakata valerijane, pasiflore, maka i matičnjaka. 

  • Magnezijum doprinosi normalnom energetskom metabolizmu, smanjenu umora i iscrpljenosti, normalnoj funkciji nervnog sistema i normalnoj psihološkoj funkciji.
  • Valerijana doprinosi održavanju normalne kognitivne funkcije, relaksaciji, održavanju normalnog mentalnog i fizičkog stanja, uspostavljanju zdravog sna i lakšem suočavanju sa svakodnevnim stresom.
  • Pasiflora doprinosi kvalitetnijem odmoru, relaksaciji, zdravom spavanju, oslobađanju od stresa, mentalnoj aktivnosti, postizanju dobrog emotivnog stanja i prevazilaženju stresa.
  • Matičnjak doprinosi opuštanju, dobrom raspoloženju, kognitivnoj funkciji, mentalnom zdravlju, dobrom fizičkom stanju, lakšem uspavljivanju, zdravom snu, odmoru i smanjenju napetosti.
  • Melatonin doprinosi smanjenju vremena potrebnog da se utone u san i ublažavanju simptoma promene vremenskih zona kod putovanja avionom.

Način upotrebe:
Odrasli :sat vremena pre spavanja popiti jednu kapsulu, uz čašu vode.

Sastav:
Magnezijum, valerijana, pasiflora, matičnjak, melatonin.

Napomene:
Preporučene dnevne doze se ne smeju prekoračiti. Dodaci ishrani se ne mogu koristiti kao zamena za raznovrsnu I uravnoteženu ishranu! Čuvati van domašaja dece.

Upozorenja:
Proizvod ne treba da uzimaju osobe preosetljive na bilo koji sastojak proizvoda! Proizvod nije namenjen deci, trudnicama I dojiljama. Zbog sedativnog (uspavljujućeg) dejstva, proizvod može da utiče na smanjenje pažnje I koncentracije, pa ga ne treba uzimati pre vožnje, upravljanja spravama I mašinama, kao I drugim radnjama u kojima se zahteva visoka koncentracija. U ovim slučajevima proizvod ne treba uzimati najmanje dva sata pre vožnje ili upravljanja mašinama.
Nije dozvoljena upotreba u kombinaciji sa alkoholom, psihotropnim supstancama, antidepresivima i lekovima sa sedativnim, hipnotičkim I antipsihotičkim svojstvima.

Pakovanje: 15 kapsula

Napišite recenziju

Napomena: HTML oznake neće biti izvršene i prikazivaće se kao tekst!
Loše Dobro