Galen Pharm
Korpa

ČAJ 16 NEFRO MIX 100G

ČAJ 16 NEFRO MIX 100G
ČAJ 16 NEFRO MIX 100G
Opis
NEFRO MIX – mešavine biljnog čaja za očuvanje zdravlja bubrega preporučuje se kod bolova i grčeva usled upale bubrega kao i za olakšavanje izmokravanj..

* Cene važe samo za online kupovinu, cene proizvoda u apotekama se mogu razlikovati od cene na internet prodavnici.

462,00 RSD

Cena u apotekama: 525,00 RSD

Vaša ušteda 63,00 RSD

NEFRO MIX – mešavine biljnog čaja za očuvanje zdravlja bubrega preporučuje se kod bolova i grčeva usled upale bubrega kao i za olakšavanje izmokravanja.

Aktivni sastojci lekovitog bilja koje ulazi u sastav NEFRO MIX – mešavina biljnog čaja za očuvanje zdravlja bubrega svojim antimikrobnim dejstvom deluju na uzročnike bakterijskih infekcija urinarnog sistema, takođe, svojim diuretičnim efektom povoljno deluju na olakšanje izmokravanja. Aktivni sastojci koji ulaze u sastav ove čajne mešavine deluju i protivupalno, kao i na ublažavanje grčeva i bolova kod upale bubrega.

Sastav:

List breze (Betulae folium)

List uve (Uvae ursi folium)

Koren zečjeg trna (Ononidis radix)

Cvet nevena (Calendulae flos)

Plod šipurka (Cynosbati fructus)

Herba rastavića (Equiseti herba)

Seme lana (Lini semen)

Način primene:

Supenu kašiku čajne mešavine preliti sa 200 ml hladne vode, sud poklopiti, zagrejati do ključanja, ostaviti da stoji jedan sat i procediti. Piti tri puta dnevno po 200 ml nezaslađenog čaja posle jela.

Ograničenja u upotrebi: Tokom trudnoće i dojenja ne preporučuje se upotreba NEFRO MIX – mešavine biljnog čaja za očuvanje zdravlja bubrega.

Pakovanje: 100g

Napišite recenziju

Napomena: HTML oznake neće biti izvršene i prikazivaće se kao tekst!
Loše Dobro