Galen Pharm
Korpa

ZIAJA MED

Ekstenzija brenda Ziaja ZIAJA MED je specijalizovana linija dermokozmetike razvijena kao sveobuhvatna nega za osobe za osetljivom, zahtevnom i disfunkcionalnom kožom.

ZIAJA MED proizvodi sadrže sinergijsku kombinaciju aktivnih sastojaka (uključujući i organske) izabranih zbog svoje visoke efikasnosti i dobre podnošljivosti na koži.

ZIAJA MED proizvodi podležu rigoroznim testiranjima kojima se obezbeđuje bezbednost i efikasnost cele linije. Proizvodi su hipoalergijski, bez parfema, dermatološki testirani pod supervizijom specijalista.

ZIAJA MED proizvodi imaju preventivnu ulogu, mogu biti i dodaci nekom tretmanu predloženom od strane dermatologa.


Brend: ZIAJA MED
Aktivna emulzija na bazi delikatnih sredstava za čišćenje, takođe se preporučuje za uklanjanje šminke sa očiju.Delovanje:Za alergičnu, atopijsku i dehidriranu kožu. Efikasno čisti kožu. Ne narušava prirodni zaštitni sloj kože. Ne isušuje epidermis. Umiruje iritaciju. Bez sapuna i mirisa. Ključni sas..
576,45 RSD 823,50 RSD
Brend: ZIAJA MED
Bogata, hidratantna bio-emulzija na bazi fosfolipida, preporučuje se za alergijsku, atopijsku, dehidriranu kožu sa poremećenom barijernom funkcijom. Delovanje:Za alergičnu, atopijsku i dehidriranu kožu. Stvara strukturu derma membrane koja imitira strukturu epidermisa. Ne remeti kontinuitet lip..
648,90 RSD 927,00 RSD
Brend: ZIAJA MED
Delikatna baza za čišćenje, preporučuje se za odrasle i decu. Nežno čisti kožu. Lako se nanosi. Vraća glatkoću i mekoću kože. Sprečava prekomerno isušivanje epidermisa. Intenzivno vlaži. Delovanje:Za alergičnu, atopijsku i dehidriranu kožu. Bez sapuna, mirisa i boja. Ključni sastojci: sastojci sa hi..
502,95 RSD 718,50 RSD
Brend: ZIAJA MED
Antioksidativna hidratantna emulzija sa aktivnim i stabilnim vitaminom C preporučuje se za kožu 25+ kao prevencija nastanka bora i 40+ kao smanjenje bora. Delovanje:Ova krema povećava čvrstoću i elastičnost kože. Izjednačava ton kože i smiruje crvenilo. Vraća koži sjaj i njen zdrav i prirodan i..
984,90 RSD 1.407,00 RSD
Brend: ZIAJA MED
Specijalizovani šampon protiv opadanja kose. Preporučuje se za tanku, beživotnu kosu bez zdravog izgleda i za oblikovanje oštećene kose. Delovanje:Ovaj šampon sadrži proteine bele lupine - supstancu sa dokazanom efikasnošću u prevenciji opadanja kose, provitamin B5 i ekstrakt mente. Ključni sas..
495,60 RSD 708,00 RSD
Brend: ZIAJA MED
Specijalizovani šampon protiv peruti. Pogodno za sve tipove kose sa trajnom i hroničnom peruti. Sadrži pirokton olamin i cink - sastojke sa dokazanim delovanjem protiv peruti, ekstrakte nane i kore vrbe. Delovanje:Ovaj šampon efikasno smanjuje uzroke i simptome peruti. Smanjuje mašćenje kose. Prepor..
547,05 RSD 781,50 RSD
Brend: ZIAJA MED
Tonik za čišćenje lica za tinejdžere i odrasle. Nežno čisti kožu. Pomaže u smanjenju lučenja sebuma i smiruje lezije akni. Delovanje:Za masnu i kožu sklonu aknama.• Pogodna za tinejdžere i odrasle.• Efikasno rešenje za probleme kože sa prekomerno aktivnim lojnim žlezdama i proširenim porama.• F..
452,55 RSD 646,50 RSD
Brend: ZIAJA MED
Hidratantna emulzija sa veoma visokim zaštitnim faktorom za normalnu kožu i kožu sa proširenim kapilarima ili diskoloracijom. Može se koristiti tokom dermatoloških tretmana i nakon tretmana estetske medicine. Delovanje:Ova krema neutrališe slobodne radikale odgovorne za fotostarenje. Izjednačav..
794,85 RSD 1.135,50 RSD
Brend: ZIAJA MED
Ulje za tuširanje i kupanje sa hidratantnim i umirujućim svojstvima. Preporučuje se za atopičnu kožu sklonu iritaciji, jakom svrabu i preosetljivoj na alergene. Omekšava i nežno čisti kožu. Sprečava suvoću epidermisa, svrab i iritaciju. Smanjuje hrapavost kože i prekomerno ljuštenje. Delovanje:..
648,90 RSD 927,00 RSD
Brend: ZIAJA MED
Lagana, hidratantna emulzija bez parfema za tinejdžere i odrasle, za kožu sklonu aknama i kožu sa proširenim kapilarama. Delovanje:Ova krema inhibira aktivnost enzima 5a-reduktaze i smanjuje lučenje sebuma. Poboljšava zaštitnu barijernu funkciju kože. Skuplja i zaptiva zidove kapilara. Blago pr..
765,45 RSD 1.093,50 RSD
Brend: ZIAJA MED
Umirujuća krema za lice sa hidratantnim svojstvima. Preporučuje se za atopičnu kožu sklonu iritaciji, jakom svrabu i preosetljivoj na alergene. Obnavlja prirodnu hidrolipidnu barijeru epidermisa. Omekšava i vlaži. Smanjuje suvoću kože i prekomerni svrab. Balansira bakterijsku floru.Delovanje:Za atop..
648,90 RSD 927,00 RSD
Brend: ZIAJA MED
Specijalizovani šampon protiv svraba. Pogodno za sve tipove kose. Sadrži kukuruzni sirup i inulin - supstance sa dokazanim zaštitnim i antiiritirajućim delovanjem, ekstrakte aloje i nane. Vraća prirodnu ravnotežu preosetljivoj koži glave. Deluje nežno i ne oštećuje prirodnu zaštitnu barijeru kože.De..
379,05 RSD 541,50 RSD
Prikazuje se 13 do 24 od 24 (2 strana)