Galen Pharm
Korpa

SD RAMONDA

Brend: SD RAMONDA
I-muno je sačinjen od odabranih biljnih vrsta koje svojim aktivnim materijama pokazuju protivupalno,  antiseptično i imunostimulišuće dejstvo.Osobe sklone čestim upalama, prehladama i osobe sa oslabljenim imunitetom bi trebalo da koriste ovaj ”pravi zimski tonik”. Čaj se može piti preventivno k..
870,57 RSD 989,28 RSD
Brend: SD RAMONDA
I-rezist je sačinjen od odabranih biljnih vrsta predviđen za osobe sa povišenim vrednostima šećera u krvi I osobama sa utvrđenom insulinskom rezistencijom.Delovanje:Koristi se kao dodatna terapija kod osoba obolelih od šećerne bolesti tipa II (nezavisne o inzulinu), jer uz poštovanje dijetalne ishra..
870,57 RSD 989,28 RSD
Brend: SD RAMONDA
Prostat plus je sačinjen od odabranih biljnih vrsta koje svojim aktivnim materijama doprinosi očuvanju zdravlja prostate,  izuzetno deluje na upalu prostate, ipertrofiju prostate, adenomprostate, često, otežano i bolno mokrenje.Delovanje:Česte i dugotrajne upale prostate mogu da izazovu poremeć..
1.398,99 RSD 1.589,76 RSD
Brend: SD RAMONDA
UK plus je sačinjen od odabranih biljnih vrsta koje svojim aktivnim materijama doprinosi  smanjenju vrednosti uree i kreatinina u krvi kod bolesnika sa bubrežnom insuficijencijom kao i na olakšavanje izmokravanja.Delovanje:Urea je jedinjenje koje nastaje u organizmu kao posledica razgradnje pro..
870,57 RSD 989,28 RSD
Prikazuje se 1 do 4 od 4 (1 strana)