Galen Pharm
Korpa

RILASTIL

RILASTIL
Brend: RILASTIL
Tonirana krema za zaštitu od sunca - svetla.Delovanje:Krema veoma lagane teksture koja zahvaljujući depigmentišućim sastojcima prevenira nastajanje novih fleka dok već nastale izbeljuje. Istovremeno ujdenačava ten i pruža visoku zaštitu od UVA I UVB zraka. Dokazano štiti od plave svetlosti. Vodootpo..
2.376,00 RSD
Brend: RILASTIL
Tonirana krema za zaštitu od sunca - medium.Delovanje:Krema veoma lagane teksture koja zahvaljujući depigmentišućim sastojcima prevenira nastajanje novih fleka dok već nastale izbeljuje. Istovremeno ujdenačava ten i pruža visoku zaštitu od UVA I UVB zraka. Dokazano štiti od plave svetlosti. Vodootpo..
2.376,00 RSD
Brend: RILASTIL
Koncentrovani serum za intenzivan „šok“ tretman neutralisanja tamnih fleka na licu i telu.Delovanje:Prodire u dublje slojeve kože i vrši efikasnu depigmentaciju zahvaljujući svom bogatom sadržaju (Hidroksi-resveratrol, 4-butilrezorcinol)  i specifičnoj teksturi. Sadrži i Clari-Tech kompleks..
3.168,00 RSD
Brend: RILASTIL
Micelarni rastvor za uklanjanje nečistoća i šminke sa očiju, lica i vrata, bez iritacija jer je pH proizvoda prilagođen pH vrednosti suza.Delovanje:Sadrži vitamin E, alfa-bisabolol i glycerin zahvaljujući kojima intenzivno hidrira i ima umirujuće dejstvo. Prilagođen svim tipovima kože, uključuju..
1.497,00 RSD
Brend: RILASTIL
Hranljiva fluidna emulzija koja dubinski otklanja nečistoće i šminku, ostavljajući kožu baršunasto mekom na dodir.Delovanje:Zahvaljujući ši-buteru, omega 6 & 9 masnim kiselinama, hijaluronskoj kiselini i Natrijum-DNK umiruje, hrani, hidrira i vraća elastičnost  koži. Za osetljivu, suvu ..
1.220,00 RSD
Brend: RILASTIL
Visoko hidratantna krema sa antioksidativnim svojstvima i bogatog sastava koja se efikasno suprotstavlja prvim znacima starenja. Namenjena svim tipovima kože.Delovanje:Pažljivo odabrani aktivni sastojci dubinski hidriraju, popravljaju elastičnost kože, usporavaju starenje i pojavu bora čineći ko..
3.445,20 RSD
Brend: RILASTIL
Veoma hranljiva krema sa sa antioksidativnim svojstvima i izraženim efektom protiv bora. Namenjena nezi suve i normalne kože.Delovanje:Pažljivo selektovani i inovativni sastojci, dubinski hidriraju (hijaluronska kiselina) i povećavaju sinetzu kolagena (lupeol), vraćajući koži čvrstinu sa efe..
3.603,60 RSD
Brend: RILASTIL
Krema protiv starenja koja ublažava natečenost i podočnjake u periokularnoj regiji. Prilagođena svim tipovima kože.Delovanje:Smanjuje podočnjake (patentirani HaloxylTM), ublažava naduvenost (patentirani EyelissTM) i relaksira mišiće uz intenzivan lifting. Sadrži i patentirani CalmosensinTM i hij..
2.684,88 RSD
Brend: RILASTIL
Detox tretman kože koja je izložena ambijentalnom zagađenju, stresu,  umornog izgleda i bez svežine. Za intenzinan hidratantan, antioksidativan i „šok“ tretman popunjavnja bora.Delovanje:Reaktivira ćelijski metabolizam i štiti kožu od slobodnih radikala i faktora spoljašnje sredine kao..
6.336,00 RSD
Brend: RILASTIL
Obnavljajuća krema za ispucalu i suvu kožu ruku sa 20% ši-butera.Delovanje:Sa 20% ši-butera i ekstraktom voća šisandre koža ruku je obnovljena i elastičnija. Štiti od klimatskih i hemijskih agenasa.Klinički testirano, testirano na prisustvo 5 metala (nikl, hrom, kobalt, paladium i živa), hipoaler..
396,00 RSD
Brend: RILASTIL
Krema za prevenciju i smanjenje postojećih strija. Zahvaljujući bogatoj teksturi pogodna za  masažu. Ne masti kožu.Delovanje:Zahvaljujući izoamino kiselinama poboljšava aktivnost ćelija, povećava elastičnost i otpornost kože, umiruje (alantoin) i ubrzava proces oporavka. Vitaminski kompleks ..
3.397,68 RSD
Brend: RILASTIL
Fluid za zaštitu kože beba od sunca.Delovanje: Tečna i brzo upijajuća emulzija, specijalno formulisana za osetljivu kožu dece i kožu sklonu alergiji na sunce. Pruža visoku zaštitu od UVA i UVB zraka. Veoma vodootporna, bez parfema, boja i alkohola.Način primene:Pre upotrebe promućkati. Ravnomer..
2.558,10 RSD
Prikazuje se 13 do 24 od 31 (3 strana)