Galen Pharm
Korpa

PAYOT

Brend: PAYOT
Delovanje:Lagana dnevna krema koja dobro prekriva nesavršenosti na koži, namenjena je osobama sa kombinovanom ili masnom kožom. Izuzetno dobro se prilagođava svim bojama kože zahvaljujući prahu bambusa i inkapsuliranim pigmentima. Takođe, štiti kožu od sunca i zagađenja, matira je i reguliše lučenje..
3.080,00 RSD 3.500,00 RSD
Brend: PAYOT
Delovanje:Recite zbogom dosadnim bubuljicama i raznim drugim tačkicama na licu! Novo u PATE GRISE liniji je serum namenjen kombinovanoj i masnoj koži koji zahvaljujući visokoj koncentraciji ekstrakta cinka intenzivno pročišćava kožu, pomaže eliminaciju mitisera i smanjuje rizik od njihove ponovne po..
4.488,00 RSD 5.100,00 RSD
Brend: PAYOT
Delovanje:Dnevna lifting krema sa peptidima.Izuzetno efikasna krema koja ima dvostruko delovanje – čini tkivo čvršćim i daje lifting efekat. Jedinstvena formula kombinuje peptide (patentirani ekstrakt ruže iz Damaska) čiji je zadatak da stimulišu stvaranje kolagena i ekstrakt ovsa koji mehanički učv..
8.008,00 RSD 9.100,00 RSD
Brend: PAYOT
Delovanje:Lifting krema za očnu zonu sa peptidima.Idealna nega za očnu zonu osoba koje imaju problem sa spuštenim kapcima i tamnim kolutovima oko očiju. Kao i ostali preparati ove linije sadrži patentirane aktivne materije a formula je dodatno obogaćena ekstraktom albizije (persijskog svilenog drvet..
4.488,00 RSD 5.100,00 RSD
Prikazuje se 25 do 28 od 28 (3 strana)