Galen Pharm
Korpa

NOVALAC

NOVALAC
Brend: NOVALAC
Novalac 1 je visoko adaptirana mlečna formula pogodna za ishranu odojčadi do šest meseci starosti. Početna mlečna formula Novalac 1, za odojčad koju mame ne mogu dojiti ili je neophodno dodavati mleko. Najpribližnije po sastavu majčinom mleku.Sastav: Sadrži sve potrebne belančevine, mast..
749,23 RSD
Brend: NOVALAC
Novalac 2 je visoko adaptirana mlečna formula pogodna za ishranu odojčadi nakon šest meseci starosti. Mlečna  formula Novalac 2 za nastavak hranjenja, namenjena je za odojčad koju mame ne mogu dojiti ili je neophodno dodavati mleko, ima najpribližniji sastav majčinom mleku.  Sastav: ..
749,23 RSD
Brend: NOVALAC
Novalac 3 je visoko adaptirana mlečna formula namenjena za ishranu dece nakon 1. godine starosti. Kada deca napune godinu dana, njihove potrebe za određenim hranjivim materijama se povećavaju.  Mlečna formula Novalac 3 idealan je mlečni obrok za decu nakon godinu dana. Ne sadrži saharozu a p..
738,44 RSD 839,14 RSD
Brend: NOVALAC
Novalac AC mlečna formula pogodna je za odojčad sa kolikama od rođenja do 12. meseca ako ih majke ne doje. Novalac AC zadovoljava sve nutritivne potrebe odojčadi do 6. meseca, a za odojčad stariju od 6 meseci prema preporuci lekara deo je mešovite ishrane. Za kolike je karakterističan neutešan pla..
846,04 RSD
Brend: NOVALAC
Allernova AR je specijalizovana hidrolizatna formula za odojčad i decu preosetljivu na belančevine kravljeg mleka. U prvim mesecima života najčešća preosetljivost je na belančevine kravljeg mleka, koja se razvija kod čak 2 do 5% odojčadi. Simptomi se manifestuju na svim organskim sistemima. U prv..
1.490,61 RSD
Brend: NOVALAC
Novalac mleko ARNovalac AR mlečna formula prilagođena je za ishranu odojčadi sa vraćanjem hrane od rođenja do 12. meseca ako nisu na ishrani majčinim mlekom.  Jedina je mlečna formula koja sadrži kukuruzni skrob za optimalno zgušnjavanje hrane u želucu, čime smanjuje vraćanje hran..
935,17 RSD
Brend: NOVALAC
Novalac mleko NF je visoko adaptirana mlečna formula pogodna za ishranu odojčadi koja su često gladna ili se često bude noću. Hrana bogata sporo svarljivim ugljenim hidratima sporije se vari i tako utiče na usporenu apsorpciju glukoze u krv, što obezbeđuje dugotrajan osećaj sitosti. Novalac NF je m..
784,38 RSD
Brend: NOVALAC
Delovanje:Novalac prenatalne kapsule su proizvod najnovije generacije koji je primeren za žene u vreme planiranja trudnoće, za trudnice i dojilje.Najnaprednija aktivna folna kiselina Quatrefolic® omogućuje smanjenje rizika od oštećenja neuralne cevi visokoapsorptivni oblik gvožđa. Lipofer® obezbeđuj..
1.545,12 RSD 1.755,82 RSD
Prikazuje se 1 do 8 od 8 (1 strana)