Galen Pharm
Korpa

NOREVA

NOREVA
Brend: NOREVA
Delovanje:Visokom koncentracijom Hidro-esencijalnog kompleksa (mikro-inkapsulirana, najčistija voda iz švajcarskih glečera) i ekskluzivnim patentom (Hijaluron DUO kompleks), omogućava koži intenzivnu hidrataciju i obnavlja njenu hidrolipidnu barijeru. Prirodne rezerve vode u koži su obnovljene, dok ..
2.921,19 RSD 3.319,53 RSD
Brend: NOREVA
Delovanje:Namenjen čišćenju kože, vraća joj elastičnost, blistavost i mekoću.ČistiHidrira - Hidroesencijalni kompleks; Glicerin 7%;Obnavlja kožu i prevenira dehidriranost - Ulje makadamije;Štiti i obnavlja prirodnu barijeru kože - Defens-B aktiv najnovija generacija peptida koji pomaže u stimulisanj..
2.913,27 RSD 3.310,53 RSD
Brend: NOREVA
Delovanje:Specijalno formulisana krema za normalnu i kombinovanu dehidriranu kožu, sadrži visoku koncentraciju hydrastim 4C i Hidro-esencijalnog kompleksa (mikro-inkapsulirana, najčistija voda iz švajcarskih glečera). Trenutno se apsorbuje, dubinski obnavlja i hidrira kožu, pružajući prijatan osećaj..
1.962,86 RSD 2.230,52 RSD
Brend: NOREVA
Veoma visoka zaštita kože lica od sunca uz prekrivanje nesavršenosti, za sve tipove kože.Delovanje:Proizvod za negu koji pruža optimalnu UVA/UVB zaštitu. Zahvaljujući UV filterima širokog spektra i snažnoj antioksidativnoj aktivnosti, efikasno se bori protiv fotostarenja kože sprečavanjem oštećenja..
2.702,47 RSD 3.070,99 RSD
Brend: NOREVA
Veoma visoka zaštita kože lica i tela od sunca, za normalnu i kombinovanu kožu.Delovanje:Vodootporan proizvod za negu kože koji nudi veoma visoku zaštitu od sunca (SPF50+). Efikasno se bori protiv fotostarenja kože sprečavajući ćelijsko oštećenje epidermisa i pružajući potpunu zaštitu kože od UVA/..
2.139,10 RSD 2.430,80 RSD
Brend: NOREVA
Visoka zaštita kože lica i tela od sunca, za normalnu i suvu kožuDelovanje:Nudi izuzetnu višestruku zaštitu zahvaljujući:Tri UV filtera;Sensitiv-protect®-u peptidu nove generacije koji stimuliše prirodnu odbranu kože od UV zraka. Zahvaljujući trostrukom dejstvu, deluje na sintezu melanina, štiti i ..
1.848,35 RSD 2.100,40 RSD
Brend: NOREVA
Visoka zaštita kože lica i tela od sunca, za normalnu i suvu kožu.Delovanje:Nudi izuzetnu višestruku zaštitu zahvaljujući:Tri UV filtera;Sensitiv-protect®-u peptidu nove generacije koji stimuliše prirodnu odbranu kože od UV zraka. Zahvaljujući trostrukom dejstvu, deluje na sintezu melanina, štiti i..
2.076,80 RSD 2.360,00 RSD
Brend: NOREVA
Specifična fotozaštitna nega, osetljiva i koža sklona alergijama na sunce i hemijske filtere.Delovanje:Proizvod za negu specijalno formulisan da obezbedi visoku UVA/UVB zaštitu i optimalnu bezbednost za nežnu dečiju kožu, ali i kožu alergičnu na sunce i kožu netolerantnu na hemijske filtere.Zahvalju..
1.869,12 RSD 2.124,00 RSD
Brend: NOREVA
Veoma visoka zaštita kože lica i tela od sunca, za sve tipove kože.Delovanje:Vodootporan proizvod za negu kože koji pruža veoma visoku zaštitu od sunčevog zračenja (SPF50+). Ovaj sprej omogućava efikasnu borbu protiv fotostarenja kože sprečavajući ćelijsko oštećenje epidermisa i pružajući potpunu ..
2.803,68 RSD 3.186,00 RSD
Brend: NOREVA
Visoka zaštita kože lica i tela od sunca, za sve tipove kože.Za brže tamnjenje.Delovanje:Vodootporan proizvod za negu kože koji pruža visoku zaštitu od sunčevog zračenja (SPF 30).Ovaj sprej omogućava efikasnu borbu protiv preranog starenja kože sprečavajući ćelijsko oštećenje epidermisa i pružaju..
2.533,70 RSD 2.879,20 RSD
Brend: NOREVA
Visoka zaštita kože lica i tela od sunca, za sve tipove kože. Za brže tamnjenje.Delovanje:Mirisno, suvo ulje koje pruža optimalnu zaštitu kože od sunčevog zračenja. Vodootporna formulacija. Obogaćeno je vitaminom E (antioksidativno dejstvo) i prirodnim uljima, aktivnim sastojcima koji neguju i rege..
2.720,61 RSD 3.091,60 RSD
Brend: NOREVA
Delovanje:Exfoliac Acnomega 100 krema sa inovativnim Alfa-Omega Ha kompleksom, namenjena za negu masne kože i kože blago sklone aknama. Ne dovodi do ponovnog zadebljanja površinskog sloja kože. Ima antibakterijski efekat, reguliše lučenje sebuma. Deluje na povlačenje mitesera, bubuljica i ..
2.164,82 RSD 2.460,02 RSD
Prikazuje se 13 do 24 od 58 (5 strana)