Galen Pharm
Korpa

NEVENA LESKOVAC

NEVENA LESKOVAC
Delovanje: Jedinstvena receptura ovog pudera, sadrži aktivne komponente namenjene nezi problematične kože. Efikasno otklanja postojeće i sprečava nastanak novih akni i bubuljica.Način primene: Nanosi se na detaljno očišćenu kožu u tankom ravnomernom sloju.Sastojci(INCI): Talc, Sulfur(2%),..
277,50 RSD
Delovanje: Temeljno i dubinski čisti mladalačku kožu sklonu pojavi akni i bubuljica. Kombinacija aktivnih komponenata pomaže ubrzano uklanjanje viška sebuma, čisti, osvežava i sprečava pojavu novih akni i buuljica.Sastav:  Sumpor (0.012%), undecilenamid DEA (1.0%)Način primene: Koris..
207,00 RSD
Delovanje: Pravi izbor za korekciju, prikrivanje i tretman kože sa aknama i bubuljicama. Brižljivo je odabrana kombinacija aktivnih komponenata u proizvodu sa ciljem prevencije i otklanjanja postojećih akni i bubuljica. Umiruje upaljeno mesto i ublažava crvenilo kože.Sastav:  Sumpor (0,..
240,00 RSD
Delovanje: Speed mast za utrljavanje koja deluje dvojako, lokalno na kožu i antiinflamantorski na sluzokožu gornjeg respiratornog trakta. Speed vaporub ima momentalno, intenzivno i dugotrajno dejstvo. Kod prvih znakova prehlade, kijavice, crvenila grla ili bolova u grudima i leđima p..
244,20 RSD 277,50 RSD
Prikazuje se 13 do 16 od 16 (2 strana)