Galen Pharm
Korpa

KLORANE

KLORANE
Brend: KLORANE
Kontrola mašćenja kod masne kose.Delovanje: Kopriva je evropska višegodišnja biljka iz porodice Urticaceae. Tradicionalno se upotrebljava kao adstringens (sredstvo koje steže) i okrepljujuće sredstvo. Istraživači Klorane laboratorija su odabrali vrstu Urtica dioica L. zbog visokog sadržaja..
1.821,60 RSD 2.070,00 RSD
Brend: KLORANE
KLORANE ŠAMPON SA KOPRIVOM 400MLKontrola mašćenja kod masne kose.Delovanje: Kopriva je evropska višegodišnja biljka iz porodice Urticaceae. Tradicionalno se upotrebljava kao adstringens (sredstvo koje steže) i okrepljujuće sredstvo. Istraživači Klorane laboratorija su odabrali vrstu Urtica..
1.821,60 RSD 2.070,00 RSD
Brend: KLORANE
Namena:Cupuaçu,Theobroma grandiflorum, uzgaja se u Amazoniji u skladu sa standardima organske poljoprivrede. Bogati maslac iz semenki obnavlja i dubinski hrani vlasi.Šampon koji obnavlja vlasi sve do vrhova. Kosa je jača i lako se stilizuje, dugotrajnog je sjaja i mekoće. Idealan za k..
1.411,08 RSD 1.603,50 RSD
Brend: KLORANE
Posebno nežan. Zaštita.Delovanje: Zob, višegodišnja biljka iz porodice Polaceae, tradicionalno se upotrebljava zbog svojih omekšavajućih i zaštitnih svojstava. Istraživači Klorane laboratorija su za uzgoj odabrali prolećnu vrstu Avena sativa L. zbog visokog sadržaja masti i vitamina. Uzgaja se ..
1.932,48 RSD 2.196,00 RSD
Brend: KLORANE
KLORANE ŠAMPON SA ZOBENIM MLEKOM 400MLPosebno nežan. Zaštita.Delovanje: Zob, višegodišnja biljka iz porodice Polaceae, tradicionalno se upotrebljava zbog svojih omekšavajućih i zaštitnih svojstava. Istraživači Klorane laboratorija su za uzgoj odabrali prolećnu vrstu Avena sativa L. zbog visokog..
1.639,44 RSD 1.863,00 RSD
Brend: KLORANE
Delovanje:Šampon za kosu izloženu suncu, koji nežno čisti i uspešno uklanja so, pesak, hlor i nakupljena sredstva za zaštitu od sunca. Hrani i štiti vlakna kose od isušivanja i štetnih učinaka sunčevih UV zraka. Kosa ponovno dobija mekoću, nežnost i sjaj. Ojačana je i nežno parfimirana. Pogodno za p..
1.194,60 RSD 1.357,50 RSD
Brend: KLORANE
Namena:Ovaj suvi šampon upija višak masnoće i pomaže u smanjenju učestalosti pranja kose zahvaljujući svojoj originalnoj formuli - mešavini ekstrakta koprive (koji ima dokazana svojstva kontrole zamaščivanja) i mikroniziranih prašaka, koji imaju snažno upijajuće delovanje. Prirodni tonirani praškovi..
1.749,00 RSD 1.987,50 RSD
Brend: KLORANE
Delovanje:Patentirana formula. Pogodan za sve tipove kose.Formulisan sa zaštitnim zobenim mlekom, što ga čini podesnim i za najosetljivija vlasišta.Kukurzni i pirinčani skrob snažno čiste tako što prirodne apsorbujuće mikrosfere uklanjaju nečistoće, masnoću i mirise.Bez parabena. Bez sulfata. Bez bo..
1.749,00 RSD 1.987,50 RSD
Brend: KLORANE
Umirenje iritacije, kod nadraženog vlasišta i svraba.Delovanje: Božur je grmolika cvetnica poreklom iz Azije. Pripada porodici Paeoniaceae i tradicionalno se koristi zbog svojih umirujućih svojstava. Istraživači Klorane laboratorija odabrali su vrstu Paeonia lactflora Pall., jer je bogata ..
1.624,92 RSD 1.846,50 RSD
Prikazuje se 25 do 33 od 33 (3 strana)