Galen Pharm
Korpa

DIETPHARM

DIETPHARM
Brend: DIETPHARM
Delovanje:BIO C 500 Direkt kesice su dodatak ishrani s vitaminom C i kompleksom bioflavonoida iz kore ploda citrusa.Namenjen licima koja imaju oslabljen imunitet, i koji osećaju nedostatak energije, umor i iscrpljenost.Posebno se preporučuje starijim osobama, rekreativcima i sportistima.Vitamin C zn..
514,80 RSD 585,00 RSD
Brend: DIETPHARM
Delovanje:Bio – C 500 kapsule su dijetetski proizvod koji pretstavlja dopunski izvor vitamina C i bioflavonoida iz kore ploda citrusa.Sadržaj kapsula nalazi se u DRcaps® kapsulama sa odloženim oslobađanjem koje se polako rastvaraju i oslobađaju svoj sadržaj tek u crevima nakon što prođu želudac.DRca..
640,20 RSD 727,50 RSD
Brend: DIETPHARM
Flexaktiv je dijetetski suplement namenjen za zglobove i kosti.Namena:za preventivnu zaštitu zglobovakod intenzivnih fizičkih aktivnostikod upalnih procesa vezivnog tkivakao dopunska terapija kod degenerativnih i zapaljenskih promenana zglobovima (osteoarthritis, reumatoidni artritis, juvenilni artr..
2.508,00 RSD 2.850,00 RSD
Brend: DIETPHARM
 Glukozamin Sulfat 500 je dijetetski suplement koji predstavlja dopunski izvor glukozamina, namenjen za zglobove i kosti.     Delovanje:Glukozamin je osnovna gradivna materija zglobnih struktura, odlaže degradaciju hrskavice i smanjuje intraartikularni prostor, ima analg..
897,60 RSD 1.020,00 RSD
Brend: DIETPHARM
Immuno Shark je dijetetski suplement sa alkilglicerolom iz ulja jetre morskog psa koji je namenjen za jačanje imunitetaDelovanje: Ispoljava imunomodulatorno i imunostimulatorno dejstvo.Zahvaljujući imunomodulatornom dejstvu održava ravnotežu imunog sistema bez njegove prekomerne stimulacije. To zna..
726,00 RSD 825,00 RSD
Brend: DIETPHARM
Delovanje:IMUNO C D Direkt pakovanje sa 20 kesica su dodatak ishrani s vitaminom C, vitaminom D i cinkom.Imuno C D  Direkt namenjene su osobama koje imaju oslabljen imunitet, osećaju umor i iscrpljenost.Vitamin C doprinosi normalnoj funkciji imunog sistema, smanjenju umora i iscrpljenosti, kao ..
792,00 RSD 900,00 RSD
Brend: DIETPHARM
Delovanje:Dietpharm K2D3 sadrži kombinaciju Vitamina K2 (MK-7, prirodna forma) i Vitamina D3,  koji sinergistički deluju na jačanje kostiju.Za održavanje zdravlja kostiju i kardiovaskularnog sistema.Pomoć kod osteoporoze i osteopenije.Za povećanje gustine kostiju i snažan imunitet.Za prevenciju..
1.254,00 RSD 1.425,00 RSD
Brend: DIETPHARM
Kondroin Forte® je dijetetski suplement koji predstavlja dopunski izvor glukozamina i hondroitina, namenjen za zglobove i kosti.Delovanje:Analgetičko i hondroprotektivno dejstvo. Usporava sužavanje intraartikularnog prostora.Preporučuje se kao dopunska terapija kod degenerativnih prome..
1.320,00 RSD 1.500,00 RSD
Brend: DIETPHARM
Lizzy centravit lizalica  je dodatak ishrani s medom, vitaminom C i rutozidom namenjen jačanju otpornosti organizma.Delovanje:Vitamin C stimuliše imuni odgovor organizma, smanjuje umor kao i oksidativni stres.Rutozid je prirodni flavonoid koji primarno ispoljava antioksidativna svojstva al..
128,19 RSD 145,67 RSD
Brend: DIETPHARM
Sastav:Šećer, glukozni sirup, regulator kiselosti:limunska kiselina, med, tečni ekstrakt belog sleza, koncentrat soka limuna u prahu, koncentrat soka maline u prahu, tečni ekstrakt žalfije,natrijum askorbat, aroma šumske jagode.U preporučenoj dnevnoj dozi sadrži: ( dve lizalice)Tečni ..
128,22 RSD 145,70 RSD
Brend: DIETPHARM
MG 400 ACTIVE granule sa zaslađivačem su dijetetski suplement koji doprinosi razvnoteži elektrolita, normalnoj funkciji mišića, smanjenju umora i iscrpljenosti i normalnom funkcionisanju nervnog sistema. Namena:Kod umora i iscrpljenosti.Kod povećanih potreba organizma za magnezijumom i vitamini..
587,22 RSD
Brend: DIETPHARM
Magnezijum Noć kapsule su dijetetski suplement sa magnezijumom, vitaminom B6, melatoninom, ekstraktom valerijane i hidrolizatom proteina iz mleka namenjen za lakše uspavljivanje.Namena: Za skraćenje vremena potrebnog za uspavljivanje. Za ublažavanje subjektivnih osećaja povezanih s promenom vre..
607,20 RSD 690,00 RSD
Prikazuje se 13 do 24 od 31 (3 strana)