Galen Pharm
Korpa

ALKALOID SKOPLJE

ALKALOID SKOPLJE
Distribucija ovog leka preko interneta je strogo zabranjena i regulisana propisima zakona Republike Srbije, dok je prezentacija istog na internetu dozvoljena, isključivo u cilju informisanja opšte i stručne javnosti o njegovoj nameni i boljeg upoznavanja sa osnovnim karakteristikama samog leka.PRAVI..
0,00 RSD
CE-VIT ZA ODRASLE® Vitаmin C sаdrži аskorbinsku kiselinu ( vitаmin C), kojа učestvuje u rаznim metаboličkim procesimа u orgаnizmu i potrebnа je zа održаvаnje normаlne metаboličke funkcije. Vitаmin C je neophodаn zа prаvilаn rаst i rаzvoj kostiju, kože, hrskаvice, mišićа i krvnih sudovа. Tаkođe, pomа..
45,00 RSD
Delovanje:Koenzim Q10 je moćan antioksidans koji transformiše energiju iz hrane u energiju koju telo koristi za svoje metaboličke procese i mišićnu funkciju. Suplementacija koenzima Q10 se preporučuje i svim pacijentiama koji koriste statine. Kako je utvrđeno da statini (lekovi koji deluju na smanje..
1.293,60 RSD 1.470,00 RSD
Collacare Flexy predstavlja dodatak ishrani sa ukusom pomorandže i đumbira koji sadrži kolagen u kombinaciji sa hijaluronskom kiselinom i vitaminom C.Sadrži hidrolizovani kolagen (Peptan®) u formi peptida, koji omogućavaju optimalnu resorpciju i imaju molekularnu masu 2000 Da. Delovanje:Kolage..
2.947,51 RSD 3.349,44 RSD
Tečni hidrolizovani kolagen (Peptan™) obogaćen hijaluronskom kiselinom, vitaminima i mineralima cinkom i bakrom.Delovanje:COLLACARE® je specijalna formulacija čiji je osnovni sastojak visoko kvalitetanhidrolizovan kolagen tip 1 (čini 90% kolagena u našem telu), poreklom iz ribe.U odno..
4.359,17 RSD 4.953,60 RSD
Delovanje: Magnezijum je esencijalni mineral u tragovima neophodan za razne biološke funkcije i ćelijski metabolizam. U organizmu je magnezijum koenzim potreban za pravilno funkcionisanje nervnog i mišićnog sistema. U organizmu odraslog čoveka se nalazi u kostima, mišićima i mekim tkivima.&nbs..
530,00 RSD
Delovanje:Multi Essence Vitamini i minerali za odrasle, predstavljaju dodatak ishrani u obliku kesica za direktnu primenu, prijatnog ukusa jagode, brusnice i vanile.Kesice sadrže kombinaciju vitamina, minerala i luteina namenjenu za svakodnevnu dopunu redovnoj ishrani. Obezbeđuju potrebnu količinu v..
1.099,56 RSD 1.249,50 RSD
Delovanje:Multi Essence immuno predstavlja dodatak ishrani u obliku kesica za direktnu primenu, prijatnog ukusa limuna. Multi Essence immuno mikrogranule za direktnu primenu obezbeđuju potrebnu količinu vitamina i minerala, u cilju zadovoljavanja povećanih potreba organizma.Preporučuje se:Kod naruše..
458,04 RSD 520,50 RSD
Delovanje:Multi Essence Vitamini i minerali 50+ sadrže kombinaciju vitamina, minerala i luteina namenjenu za svakodnevnu dopunu redovnoj ishrani.Multi Essence Vitamini i minerali 50+ predstavljaju dodatak ishrani u obliku troslojnih tableta, koji obezbeđuje optimalnu efikasnost proizvoda.Troslo..
823,68 RSD 936,00 RSD
Dejstvo: Tablete i kapsule Premama Duo su specijalno napravlјene i izbalansirane da obezbede potrebnu količinu folata (400 µg) i vitamina D, zajedno sa ostalim vitaminima, mineralima i omega-3 masnim kiselinama u svim fazama trudnoće, u cilјu zadovolјenja povećanih potreba organizma. ..
1.640,76 RSD 1.864,50 RSD
Proculin plus je dodatak ishrani, koji sadrži kombinaciju antioksidantnih vitamina i minerala, lutein, zeaksantin i omegu 3.Delovanje:Kapsule Proculin plus sadrže kompleks sastojaka neophodnih za očuvanje vida i zaštitu očiju od štetnog dejstva slobodnih radikala.Ksantofilni pigmenti lutein i zeaksa..
1.452,00 RSD 1.650,00 RSD
VIŠENAMENSKI RASTVOR ZA MEKA SOČIVA SA HIJALURONSKOM KISELINOM Proculin soft lens je višenаmenski rаstvor zа dezinfekciju, čuvаnje, čišćenje, hidrаtаciju, podmаzivаnje, ispirаnje i zа otklаnjаnje proteinskih nаslаgа, zа sve vrste kontаktnih sočivа uključujući i silikonskа sočivа sа hidrogelom.&..
924,00 RSD 1.050,00 RSD
Prikazuje se 13 do 24 od 26 (3 strana)