Galen Pharm
Korpa

AGU

AGU
Brend: AGU
Skinny indikator telesne temperaturePametniPodrška koja ne spavaPovišena temperatura tela je simptom koji se obično javlja za vreme infekcije, upale, ili neke druge bolesti. Povišena telesna temperatura nije bolest sama po sebi već je najuobičajeniji znak bolesti, naročito kod dece. A..
7.998,00 RSD
Brend: AGU
Sunny pametna lampa sa prirodnim svetlomVaše sunce kod kuće"Vaše sunce kod kuće" je potpuno podesiv sistem osvetljenja, koji imitira svitanje, dnevnu svetlost i sumrak. Korišćenjem AGU pametne lampe sa prirodnom svetlošću osiguravate lako buđenje i režim spavanja za bebe, decu i odrasle.Su..
19.298,00 RSD
Brend: AGU
U skladu sa pozitivnim propisima Republike Srbije, nije dozvoljena prodaja medicinskog sredstva putem interneta i nije dozvoljeno navođenje cene. Za više informacija o ovom proizvodu, kao i o ceni proizvoda i eventualnoj kupovini, obratite se farmaceutu u bolje snabdevenim apotekama.Tomchi inha..
7.198,20 RSD
Brend: AGU
Wally pametna vaga za bebe sa stadiometromTačnost je važnaOvaj uređaj beleži težinu i visinu deteta lako i sa uživanjem. Skladištenje i analiza podataka je ugodna i bez napora. Uređaj se kontroliše ručno ili putem lake za korišćenje AGU aplikacije. Nadgledanje težine bebe i njeno..
12.398,00 RSD
Brend: AGU
Precizno praćenje uputstava lekara.AGU pametni mesh inhalator je revolucionarni inhalator koji kombinuje benefite mesh tehnologije sa mogućnošću čuvanja podataka o tretmanu. Lako je čuvanje i deljenje podataka kao što su: koliko puta je izvšena inhalacija, tip korišćenog leka, kao i količina uzet..
14.988,00 RSD
Prikazuje se 13 do 17 od 17 (2 strana)