Galen Pharm
Korpa

AGU

AGU
Brend: AGU
Wally pametna vaga za bebe sa stadiometromTačnost je važnaOvaj uređaj beleži težinu i visinu deteta lako i sa uživanjem. Skladištenje i analiza podataka je ugodna i bez napora. Uređaj se kontroliše ručno ili putem lake za korišćenje AGU aplikacije. Nadgledanje težine bebe i njeno..
14.078,24 RSD 15.998,00 RSD
Brend: AGU
U skladu sa pozitivnim propisima Republike Srbije, nije dozvoljena prodaja medicinskog sredstva putem interneta i nije dozvoljeno navođenje cene. Za više informacija o ovom proizvodu, kao i o ceni proizvoda i eventualnoj kupovini, obratite se farmaceutu u bolje snabdevenim apotekama.Balloon Inh..
0,00 RSD
Brend: AGU
Precizno praćenje uputstava lekara.AGU pametni mesh inhalator je revolucionarni inhalator koji kombinuje benefite mesh tehnologije sa mogućnošću čuvanja podataka o tretmanu. Lako je čuvanje i deljenje podataka kao što su: koliko puta je izvšena inhalacija, tip korišćenog leka, kao i količina uzet..
0,00 RSD
Brend: AGU
U skladu sa pozitivnim propisima Republike Srbije, nije dozvoljena prodaja medicinskog sredstva putem interneta i nije dozvoljeno navođenje cene. Za više informacija o ovom proizvodu, kao i o ceni proizvoda i eventualnoj kupovini, obratite se farmaceutu u bolje snabdevenim apotekama.Tomchi inha..
0,00 RSD
Brend: AGU
Giraffe beskontaktni toplomer za decuMerenje bez dodiraVeoma je važno dobiti tačnu informaciju o temperaturi deteta pri prvoj sumnji da je povišena. Ali deca ne vole da miruju, i stoga, ne vole kada im se meri temperatura. A za vreme spavanja, bebe se ne bi smele uznemiravati. AGU bez kontaktni..
4.606,40 RSD 5.758,00 RSD
Brend: AGU
Eaglet infracrveni toplomer za decu.AGU toplomer EAGLET pruža brzo i precizno merenje telesne temperature.AGU toplomer EAGLET pruža brzo i precizno merenje telesne temperature; toplomer vam pruža precizna očitavanja bez obzira na temperaturu okoline. Za udobnost roditel..
4.160,64 RSD 4.728,00 RSD
Prikazuje se 13 do 18 od 18 (2 strana)