Galen Pharm
Korpa

Bol u kostima i mišićima

Brend: MEDICO DOMUS
Medico Domus Vitamini K2+D3 je dodatak ishrani sadrži 75μg vitamina K2 čime obezbeđuje 100% preporučeni dnevni unos.Delovanje: Vitamin K2 potpomaže ugradnji kalcijuma u kosti i neophodan je za zdravlje kostiju. Posredno, preko osteokalcina, olakšava vezivanje kalcijuma za kristale hidroksiapati..
575,52 RSD 654,00 RSD
Brend: METAFEX
Distribucija ovog leka preko interneta je strogo zabranjena i regulisana propisima zakona Republike Srbije, dok je prezentacija istog na internetu dozvoljena, isključivo u cilju informisanja opšte i stručne javnosti o njegovoj nameni i boljeg upoznavanja sa osnovnim karakteristikama samog leka. ..
0,00 RSD
Brend: METAFEX
Distribucija ovog leka preko interneta je strogo zabranjena i regulisana propisima zakona Republike Srbije, dok je prezentacija istog na internetu dozvoljena, isključivo u cilju informisanja opšte i stručne javnosti o njegovoj nameni i boljeg upoznavanja sa osnovnim karakteristikama samog leka.PRAVI..
0,00 RSD
Brend: ESENSA
Delovanje: Migrebol gel sadrži etarska ulja nane, lavande, eukaliptusa i zimzelena u gel podlozi. Uz pomoć ovih pažljivo odabranih sastojaka, poboljšava cirkulaciju, smanjuje napetost muskulature i doprinosi ublažavanju tegoba na mestu primene. Jednostavnom primenom omogućava osetno olakšanje kod..
264,00 RSD 300,00 RSD
Brend: HAMAPHARM
MiVita Magnezijum 375 PLUS sadrži 375 mg magnezijuma i dodatak čak 9 vitamina u jednoj dnevnoj dozi. Protiv umora i iscrpljenosti. Za zdravlje mišića i nervnog sistema.  Delovanje:MiVita Magnezijum doprinosi normalnoj funkciji mišića, ravnoteži elektrolita te normalnom metabolizmu stvaranj..
778,80 RSD 885,00 RSD
Brend: HAMAPHARM
MiVita Magnezijum 375 PLUS sadrži 375mg magnezijuma i dodatak čak 9 vitamina u jednoj dnevnoj dozi. Koristi se sipanjem direktno u usta, bez dodatka tečnosti. Protiv umora i iscrpljenosti. Za zdravlje mišića i nervnog sistema.Delovanje:MiVita Magnezijum doprinosi normalnoj funkciji mišića, ravnoteži..
462,00 RSD 525,00 RSD
Brend: HAMAPHARM
Delovanje:MiVita Magnezijum gel opušta, osvežva i neguje mišiće pre i nakon fizičke i sportske aktivnosti. Aloe vera i glicerol neguju kožu. Mentol hladi osetljivo i bolno područje.Pogodan za masažu.Način primene:Preporučuje se naneti MiVita Magnezijum gel ujutro i uveče (po potrebi i više puta dnev..
594,00 RSD 675,00 RSD
Brend: NALGESIN
Distribucija ovog leka preko interneta je strogo zabranjena i regulisana propisima zakona Republike Srbije, dok je prezentacija istog na internetu dozvoljena, isključivo u cilju informisanja opšte i stručne javnosti o njegovoj nameni i boljeg upoznavanja sa osnovnim karakteristikama samog leka.PRAVI..
0,00 RSD
Delovanje:Granule za otapanje u ustima osvežavajućeg ukusa, sa prirodnim aromama pomorandže i limunaprotiv umora i iscrpljenostiza zdravlje mišića i nervnog sistemakao svakodnevna dopuna magnezijuma, vitamina C i svih B vitaminaMagnezijum doprinosi normalnoj funkciji mišića i ravnoteži elektrolita.V..
583,44 RSD 663,00 RSD
Brend: MINTMEDIC
Delovanje:Naticol®- hidrolizovani prirodni riblji kolagen tipa I ima malu molekulsku masu, bolju apsorpciju u odnosu na ostale kolagene životinjskog porekla, apsorbuje se 1,5 puta efikasnije.Način primene:Popiti 1 stik dnevno nakon obroka. Rastvoriti sadržaj kesice u 200 ml vode, soka, jogurta ili n..
2.046,00 RSD 2.325,00 RSD
Brend: MINTMEDIC
Delovanje:Nice tablete su dodatak ishrani sa ribljim kolagenom, hijaluronskom kiselinom i vitaminima B7, C i E, namenjen normalnoj funkciji kolagena u organizmu. Kolagen je strukturni i najzastupljeniji protein, osnovni je sastojak vezivnog tkiva, kožnog tkiva, kao i tkiva kostiju i zuba. Čini i..
1.716,00 RSD 1.950,00 RSD
Brend: NOW
Vitamin D ili kalciferol je vitamin rastvorljiv u mastima koji organizam stvara tokom izloženosti suncu, ali ga može dobiti i iz hrane. Spada u vitamine esencijalne za ljudsko zdravlje, naročito za zdravlje kostiju, jer učestvuje u stvaranju kalcijuma. Stoga se i zove kalciferol (lat. calx ..
1.548,37 RSD 1.759,51 RSD
Prikazuje se 97 do 108 od 150 (13 strana)