Galen Pharm
Korpa

Bol u kostima i mišićima

Prilikom poručivanja dostava je besplatna.Klinički dokazano pomaže u poboljšanju elastičnosti i strukture kože. Smanjuje pojavu bora i pomaže u poboljšanju tonusa i čvrstoće kože.Sadrži:10'000 mg hidrolizovanog kolagena2'000 mg MSM-a60 mg hijaluronske kiselinevitamin C koji doprinosi stvaranju kolag..
6.500,00 RSD
Prilikom poručivanja dostava je besplatna.Namena:Za lepu kožu, čvrste notke i gipke zglobove.Vitamin C doprinosi normalnom stvaranju kolagena za normalnu funkciju kože, krvnih sudova, kostiju i hrskavice.Bez glutena, genetski modifikovanih sastojaka, laktoze, šećera i masti.Tečni dodatak ishrani s..
4.400,00 RSD
Kolagen shot Tropical je tečni dodatak ishrani za lepu kožu, kosu i nokte.Klinički dokazano delovanje 5000 mg kolagena & 1500 mg MSM-aSa vitaminom C koji doprinosi normalnom stvaranju kolagenaSa biotinom koji doprinosi održavanju normalne kože i koseSa cinkom koji doprinosi održavanju normalne..
4.800,00 RSD
Brend: ABELA PHARM
Magnall® Citrate, novi dijetetski suplement na tržištu iz multimagnezijum Magnall® linije, je prašak za pripremu napitka, koji u svom sastavu sadrži magnezijum u obliku magnezijum-citrata, vitamine C, D3, B6 i ekstrakt đumbira.Delovanje: Magnall® Citrate se preporučuje svim osoba..
450,00 RSD
Brend: ABELA PHARM
Delovanje: Magnall® Direct u samo 1 kesici i praktičnom primenom obezbeđuje preporučene dnevne potrebe za magnezijumom (375 mg).Zahvaljujući tehnologiji proizvodnje i načinu primene, Magnall Direct ima značajne prednosti u odnosu na druge preparate magnezijuma.Preporučuje se kod ..
450,00 RSD
Brend: INPHARM
Preporučuje se kod:grleva i bolova u mišićimasrčanih smetnji, aritmijaproblema sa opstipacijom ( zatvora, "lenja creva")migrene i drugih oblika glavoboljaumora i slabostiMagnezijum 375 plus B6- je kombinacija dva aktivna sastojka: Magnezijuma i Vitamina B6, koji se međusobno dopunjuju.Način primene:..
1.237,50 RSD
Brend: RAZNO
Delovanje:Magnofit direct predstavlja dodatak ishrani koji omogućava dostizanje preporučenog dnevnog unosa magnezijuma i održavanje fizioloških funkcija organizma koje su zavisne od magnezijuma.Magnofit direct doprinosi:funkcionisanju nervnog sistemastvaranju energijemišićnoj funkcijiMagnofit direct..
562,50 RSD
Brend: INPHARM
Delovanje: Magnezijum je mineral, neophodan za pravilno funkcionisanje svih mišića i nervnog sistema. Pored značajne uloge u nervnoj provodljivosti, magnezijum učestvuje i u opuštanju mišića, ograničava broj nevoljnih kontrakcija, čime utiče na smanjenje grčeva i na regulisanje srčanog ritma. Del..
568,00 RSD
Magnezijum je mineral, neophodan za pravilno funkcionisanje svih mišića i nervnog sistema.Delovanje: ​Pored značajne uloge u nervnoj provodljivosti, magnezijum učestvuje i u opuštanju mišića, ograničava broj nevoljnih kontrakcija, čime utiče na smanjenje grčeva i na regulisanje srčanog ritma. D..
475,20 RSD 540,00 RSD
Brend: MAX MEDICA
Delovanje:EdeMax sadrži serapeptazu, aktivnosti 120.000 SPU u jednoj kapsuli. Serapeptaza je proteolitički enzim koji pomaže kod upalnih stanja, praćenih otokom i bolom. Enterično obložena kapsula obezbeđuje stabilnost i povećava bioraspoloživost i farmakološke efekte na mestu delovanja serapeptaze...
1.390,24 RSD 1.579,82 RSD
Brend: MAX MEDICA
Delovanje:Ovaj preparat ublažava tegobe nastale nakon perioda menopauze, pre svega krtost kostiju. Osteo Prevent Forte sadrži balans vitamina i minerala koji su odlični za prevenciju osteoporoze ili kao dopuna terapiji za osteoporozu.Osteo Prevent Forte kapsule su formulisane na bazi kalcijuma, vita..
620,91 RSD 705,58 RSD
Brend: MAX MEDICA
Delovanje:Osteo Prevent Forte je formulisan na bazi kalcijum citrata, vitamina D3 i vitamina K2, koji sinergistički doprinose očuvanju strukture kostiju i prevenciji osteoporoze.Kalcijum je esencijalni mineral sa širokim spektrom bioloških uloga. Osnovni je sastojak kostiju i zuba, ima važnu ulogu u..
1.425,62 RSD 1.620,02 RSD
Prikazuje se 85 do 96 od 150 (13 strana)