Galen Pharm
Korpa

Bol u kostima i mišićima

Brend: HAMAPHARM
FlexoMax je formulisan za održavanje normalne funkcije zglobova. Sadrži visoke doze glukozamina, hondroitina, hijaluronske kiseline, vitamina C i indijskog tamjanovca koji pomaže održavanju normalne funkcije zglobova.Delovanje:FlexoMax je formulisan za održavanje normalne funkcije zglobova. Svak..
1.980,00 RSD 2.250,00 RSD
Brend: HEMOFARM
Delovanje:FORTICOLINN sadrži specifične bioaktivne kolagene peptide i kalcijum laktat optimizovan za lečenje osteopenije i osteoporoze. Peptidi su nastali iz posebnog, visoko kontrolisanog procesa hidrolize kolagena tipa I.Inovacija u prevenciji osteoporozeDokazano povećava gustinu kostijuStimu..
1.672,56 RSD 2.090,70 RSD
Brend: GELADRINK
Delovanje: Brzo ublažava bolove, upale i otoke (edeme) zglobova. Prirodan i potpuno bezbedan preparat koji ne izaziva nikakve nuspojave. Koristi se kod: bolova pri kretanju, noćnih bolova u stanju mirovanja i ukočenosti zglobova. Danas više od 80% odraslih osoba ima problema sa zglobovima i mišićim..
5.892,48 RSD 6.696,00 RSD
Brend: HEMOFARM
Šumeće tablete sa kalcijumom i vitaminima C, K1, B6 i D3, koji pospešuju iskoristivost kacijuma, osnovnog koštanog minerala. Bez šećera, sa zaslađivačem.Delovanje: Kalcijum je neophodan za:rast i razvoj kosti i zuba funkcionisanje neuromišićnog sistema održavanje normalnog ritma rada..
209,88 RSD 238,50 RSD
Brend: RAZNO
Revolucionarna formula sa najvećom dozom hijaluronske kiseline i kolagena. Delovanje: Brzo i efikasno ublažava bolove, upale i otoke (edeme) zglobova. Potpuno je prirodan i bezbedan preparat, koji ne izaziva nikakve nuspojave. Preporučuje se primena Hyalfit kapsula kod sledećih stanja:&nb..
3.213,00 RSD
Brend: HEALTH AID
Delovanje:Hyalurovit tablete predstavljaju optimalni kompleks hijaluronske kiseline (150mg) i vitamina C za adekvatnu potporu i lep izgled kože, kao i za normalno funkcionisanje zglobova i hrskavica. Pomaže u borbi protiv starenja, vraća koži elastičnost i osvežen zdrav izgled, učestvuje u zara..
3.096,72 RSD 3.519,00 RSD
Brend: PHARMANOVA
Delovanje:Hysera gastrorezistentne tablete sadrže enzim serapeptidazu koji ima visoko izraženu enzimsku aktivnost jednaku 60.000 serapeptidaznih jedinica, što omogućava efikasnu hidrolizu proteina i koristi se u tretmanu stanja u čijoj osnovi se nalazi zapaljenje.Serapeptidaza je proteolitički ..
1.306,80 RSD 1.485,00 RSD
Brend: INPHARM
Delovanje: Magnezijum je mineral, neophodan za pravilno funkcionisanje svih mišića i nervnog sistema. Pored značajne uloge u nervnoj provodljivosti, magnezijum učestvuje i u opuštanju mišića, ograničava broj nevoljnih kontrakcija, čime utiče na smanjenje grčeva i na regulisanje srčanog ritma. Deluj..
315,34 RSD 358,34 RSD
Delovanje:Pomaže kod bolova sa dejstvom na mišiće, ligamente i zglobove. Deluje direktno na bol sa trostrukim efektom: brzo, jako, i dugotrajno.Primenjuje se kod:reumatskih bolovabolova u vratubolova u ramenimabolova u kolenubolova skočnom I ručnom zglobubolova izazvanih preopterećanjempovredam..
673,20 RSD 765,00 RSD
Delovanje:Pomaže kod bolova sa dejstvom na mišiće, ligamente i zglobove. Deluje direktno na bol sa trostrukim efektom: brzo, jako, i dugotrajno.Primenjuje se kod:reumatskih bolovabolova u vratubolova u ramenimabolova u kolenubolova skočnom I ručnom zglobubolova izazvanih preopterećanjempovredam..
1.264,56 RSD 1.437,00 RSD
Brend: DIETPHARM
Delovanje:Dietpharm K2D3 sadrži kombinaciju Vitamina K2 (MK-7, prirodna forma) i Vitamina D3,  koji sinergistički deluju na jačanje kostiju.Za održavanje zdravlja kostiju i kardiovaskularnog sistema.Pomoć kod osteoporoze i osteopenije.Za povećanje gustine kostiju i snažan imunitet.Za prevenciju..
1.254,00 RSD 1.425,00 RSD
Brend: RAZNO
Delovanje:Kolagen je najzastupljeniji protein u našem telu i čini šetvrtinu ukupnog sadržaja proteina. Predstavlja glavnu strukturnu komponentu vezivnog tkiva. Peptan je hidrolizovani kolagen dobijen specifičnom enzimskom hidrolizom proteina. Ima visoku bio raspoloživost i aktivnost i lako je s..
4.055,04 RSD 4.608,00 RSD
Prikazuje se 73 do 84 od 150 (13 strana)