Galen Pharm
Korpa

BIljne kapi i etarska ulja

Brend: DEVERRA FARM
Namena:Biljne kapi Koprive doprinose prirodnoj otpornosti organizma i sadrže minerale koji doprinose održavanju normalnih kostiju, noktiju i kose.Koriste se kao diuretik, kao pomoćna terapija kod reumatoidnih oboljenja i kao irigaciona terapija inflamatornih bolesti donjeg urinarnog trakta.  Sa..
237,60 RSD 270,00 RSD
Brend: DEVERRA FARM
Namena:Biljne kapi Uve doprinose normalnoj funkciji urinarnog trakta. Deluju antiseptično i koriste se kao uroantiseptik za terapiju infekcija urinarnog trakta. Deluju i kao blag diuretik.Način upotrebe: Tri puta dnevno po 30 kapi.Sastav:Ekstrakt Uve (Acrtostaphyllos uva ursi).Pakovanje: 30ml...
237,60 RSD 270,00 RSD
Brend: DEVERRA FARM
Namena:Biljne kapi virka blagotvorno deluju, protiv upala i bakterija, kod policističnih jajnika, na regulaciju lučenja ženskih hormona, dovodi u red menstrualne ciklluse, protiv dijareje, kod upale disajnih organa i anemije, na smanjenje reumatskih bolova, šećera u krvi i izbacivanje vode iz organi..
303,60 RSD 345,00 RSD
Brend: MEILAB
Smeša isparljivih komponenti biljke Pinus silvestris koja se dobija destilacijom vodenom parom svežih iglica ili vršnih delova.Delovanje:  Etarsko ulje bora je prirodni antiseptik, sa anti-bakterijskim dejstvom, analgetik i diuretik. Upotreba Inhalacija je najbrži direktni metod upotrebe. ..
307,50 RSD
Brend: MEILAB
Etarsko ulje eukaliptusa je prirodni antiseptik i antibiotik sa dezodoransnom funkcijom. Istraživanjima je pokazano i njegovo analgetičko i antiinflamatorno dejstvo.Delovanje:Protiv kijavice i prehlade Protiv bolnih mišića Za negu groznica na usnama Kao prirodni dezodorans Kao ku..
300,00 RSD
Brend: PROMONTIS
Latinski naziv: Hyssopus officinalisPoreklo: SrbijaProces dobijanja etarskog ulja: Destilacija vodenom parom.Osobine ulja: Zlatno žuta tečnost. Ulje je lakše od vode, jakog mirisa.Sastav ulja: pinocamphone, sabinen, β-pinenUpotreba: Etarsko ulja izopa može olakšati..
652,51 RSD
Brend: PROMONTIS
Latinski naziv: Lavandula hybridaIzgled biljke: Višegodišnja biljka Mediteranskog podneblja.Poreklo:  SrbijaProces dobijanja etarskog ulja: Destilacija vodenom parom.Osobine ulja: Zlatno žuta tečnost. Ulje je lakše od vode, aromatičnog mirisa.Upotreba: Etarsko ulje..
427,50 RSD
Brend: MEILAB
Smeša isparljivih komponenti aromatične biljke Lavandula angustifolia koja se dobija destilacijom vodenom parom svežih cvetova.Delovanje: Etarsko ulje lavande je prirodni antibiotik, antiseptik, antidepresiv, sedativ i detoksikant. Deluje lokalno na koži na mestu aplikacije i putem inhalacije ..
442,50 RSD
Brend: MEILAB
Etarsko ulje limuna ima antibakterijsko i antimikotičko dejstvo. Odličan je antiseptik, tonik i diuretik.Delovanje:Za beljenje kože lica Protiv bradavica Za zdrave i čvrste nokte U kupatilu Za pranje belog vešaSastav: P - pinen (do 14%), vterpinen (do 12%), sabinen.Nači..
307,50 RSD
Brend: PROMONTIS
Latinski naziv: Citrus limonIzgled biljke: Višegodišnja biljka Mediteranskog podnebljaPoreklo:  ItalijaProces dobijanja etarskog ulja:  Ekstrakcija hladnim ceđenjem koreOsobine ulja: Zlatno žuta tečnost. Ulje je lakše od vode, aromatičnog mirisa.Sastav: limone..
292,51 RSD
Brend: PROMONTIS
Latinski naziv: Aetheroleum Melissa OfficinalisIzgled biljke: Višegodišnja biljka poreklom iz Južne Amerike. Uspešno se, plantažno, uzgaja  i na našem geografskom području. Kod biljke se koriste listovi ili nadzemni deo biljke pre cvetanja.Poreklo: SrbijaProces dobijanja eta..
2.707,50 RSD
Brend: PROMONTIS
Latinski naziv: Mentha piperitaUpotreba:Lokalno, oralno, za ispiranje une duplje. Od davnina se upotrebljava za lečenje, prevenciju i negu kose i tela. Ublažava simptome stomačnih tegoba, osvežava dah, za zdravu i negovanu kosu, poboljšava cirkulaciju, opušta mišiće i smanjuje bolove u zglobovi..
442,50 RSD
Prikazuje se 13 do 24 od 56 (5 strana)