Galen Pharm
Korpa

Milupa

Brend: MILUPA
Aptamil 2 je kompletna mlečna formula prilagođena nutritivnim potrebama starijeg odojčeta. U odnosu na startnu formulu (Aptamil 1), Aptamil 2 ima nešto više proteina, elektrolita i mikroelemenata, dok je sadržaj masti manji. U strukturi ugljenih hidrata maltodekstrin učestvuje sa 30%. Sadržaj vitam..
1.782,00 RSD
Brend: MILUPA
Dokazane prednosti za imunitet Aptamil ADC je kompletna formula za ishranu sa semielementima zasnovana na ekstenzivno hidrolizovanim proteinima surutke, za bebe koje pate od izrazite malapsorpcije (slaba apsorpcija hranljivih sastojaka) ili alergije.Primeri gastrointestinalnih stanja kod kojih s..
1.987,70 RSD
Brend: MILUPA
Specijalna mlečna formula za novorođenčad i odojčad kod povećanog podrigivanja i povraćanja, kao isključiva hrana u prvih 4-6 meseci. Jedinstvena formula za umanjenje simptoma regurgitacije koju obično izaziva nezrelost sistema za varenje. Regurgitacija hrane povezana sa GER (gastroezofagealni reflu..
1.175,90 RSD
Brend: MILUPA
Aptamil Comfort 1 je visoko adaptirana formula, bez kazeina, namenjena za ishranu novorođenčadi i odojčadi do navršenih 6 meseci.Jedinstvena formula za olakšavanje digestivnih simptoma koji se javljaju u prvih nekoliko meseci života usled nezrelosti digestivnog sistema, slabije toletancije proteina ..
1.141,80 RSD
Brend: MILUPA
Aptamil Comfort 2 je visoko adaptirana mlečna formula prilagođena nutritivnim potrebama starijeg odojčeta. Daje se posle Aptamil Comfort 1 ili neke druge adaptirane mlečne formule kao nastavak ishrane odojčetu sa probavnim smetnjama. Infantilne kolike su retke posle navršena 4 meseca, dok je proble..
1.141,80 RSD
Brend: MILUPA
Aptamil LF je specijalna mlečna formula za ishranu odojčadi i male dece sa intolerancijom laktoze i akutnim dijarealnim poremećajem. Kao nutritivno kompletna mlečna formula preporučuje se odojčadi do uzrasta od 6 meseca, a nakon toga kao deo u tretmanu dijareje. Ova nova formula obogaćena je dugolan..
966,90 RSD
Brend: MILUPA
Aptamil Premature je posebno adaptiran za prevremeno rođenu bebu. Prevremeno rođene bebe imaju veće potrebe u ishrani u poređenju sa donesenim bebama. Aptamil Premature formula je adaptirana da ispuni povećane potrebe u ishrani prevremeno rođene bebe i zadovoljava smernice koje su formirali međunar..
1.115,40 RSD
Brend: MILUPA
Od pirinčanog brašna, sa adaptiranom mlečnom formulom. Najbolje banane bogate vitaminima za odojčad od četvrtog meseca. Obogaćeno gvožđem i jodom, a ne sadrži gluten, niti šećer. Za odojčad od 4 meseca.Pakovanje: 250g..
506,88 RSD 576,00 RSD
Brend: MILUPA
Novi ukus za mlade istraživače, odojčad od dvanaestog meseca.    pirinčano brašno     komadići čokolade     sa adaptiranom mlečnom formulom     sa dodatkom gvožđa, joda, kalcijuma, cinka i straćatela aromomPakovanje: 250g..
506,88 RSD 576,00 RSD
Brend: MILUPA
Najbolje žitarice:    pšenični griz     pirinčano brašnoI voće u prahu:    jabuka     banana     kruška     narandžaObogaćeno vitaminima, sa adaptiranom mlečnom formulom, bez d..
506,88 RSD 576,00 RSD
Brend: MILUPA
Za odojčad od četvrtog meseca.Od pirinčanog brašna, sa adaptiranom mlečnom formulom, bez dodatka šećera.Sadrži:  mešavinu vitamina   gvoždje   jod   cimet   vaniluNe sadrži gluten.Pakovanje: 250g..
506,88 RSD 576,00 RSD
Prikazuje se 1 do 11 od 11 (1 strana)