Galen Pharm
Korpa

Bebi pelene

Brend: PAMPERS
Pampers Premium Care pelene nude najbolju zaštitu za kožu Vašeg mališana, iz Pampers-a. Pelene imaju jedinstveni porozni sloj koji upija ne samo tečnost, već i mekanu stolicu. Tekstura je nežna poput pamuka i dozvoljava koži da diše. Sadrže jedinstveni Pampers sloj sa balzamom i najelastičnije ..
1.799,00 RSD
Brend: PAMPERS
Uz Pampres Splashers vaše dete može bezbrižno da se igra u vodi.Dizajnirane da liče na kupaći. Ne natapaju se u vodi kao obične pelene, poseduju elastičnu traku na struku i otvorima za noge za odlično prijajanje, u slucaju nužde lako se skidaju.Pampres Splashers veličina 3, za decu težine od 6 do 11..
810,00 RSD
Brend: PAMPERS
Uz Pampres Splashers vaše dete može bezbrižno da se igra u vodi.Dizajnirane da liče na kupaći. Ne natapaju se u vodi kao obične pelene, poseduju elastičnu traku na struku i otvorima za noge za odlično prijajanje, u slucaju nužde lako se skidaju.Pampres Splashers veličina 4, za decu težine ..
718,12 RSD
Brend: PAMPERS
Uz Pampres Splashers vaše dete može bezbrižno da se igra u vodi.Dizajnirane da liče na kupaći. Ne natapaju se u vodi kao obične pelene, poseduju elastičnu traku na struku i otvorima za noge za odlično prijajanje, u slucaju nužde lako se skidaju.Pampres Splashers veličina 5, za decu težine ..
810,00 RSD
Prikazuje se 25 do 28 od 28 (3 strana)