Galen Pharm
Korpa

Bebi hrana

Brend: MILUPA
Aptamil Comfort 2 je visoko adaptirana mlečna formula prilagođena nutritivnim potrebama starijeg odojčeta. Daje se posle Aptamil Comfort 1 ili neke druge adaptirane mlečne formule kao nastavak ishrane odojčetu sa probavnim smetnjama. Infantilne kolike su retke posle navršena 4 meseca, dok je proble..
1.276,00 RSD
Brend: MILUPA
Aptamil HA 1 mlečna formula - kod beba kod kojih postoji visok rizik, hidrolizovana mleka za bebe mogu do 40% smanjiti učestalost alergija. Izbor početne formule za odojčad sa povećanim rizikom od pojave alergija.Hrana za posebne medicinske nameneIzbor početne formule za odojčad sa povećanim rizikom..
987,80 RSD
Brend: MILUPA
Aptamil HA 2 specijalno formulisana formula koja smanjuje rizik od pojave alergija, za pravilan rast i razvoj odojčadi od 6 do 12 meseci.Hrana za posebne medicinske nameneIzbor prelazne formule za odojčad sa povećanim rizikom od pojave alergijaAptamil HA 2 je adaptirana mlečna formula prilagođe..
987,80 RSD
Brend: MILUPA
Aptamil LF je specijalna mlečna formula za ishranu odojčadi i male dece sa intolerancijom laktoze i akutnim dijarealnim poremećajem. Kao nutritivno kompletna mlečna formula preporučuje se odojčadi do uzrasta od 6 meseca, a nakon toga kao deo u tretmanu dijareje. Ova nova formula obogaćena je dugolan..
1.082,40 RSD
Brend: MILUPA
jednostavna kombinacija hranljivih sastojaka inspirisana nau;nim otkrićima.Aptamil Organic 1 je napravljen sa organskim mlekom u kombinaciji nauke i prirode.Sa biljnim uljima, ali bez palminog ulja.Namenjen deci uzrasta od 0-6 meseci.Pakovanje: 800g..
2.227,50 RSD
Brend: MILUPA
jednostavna kombinacija hranljivih sastojaka inspirisana nau;nim otkrićima.Aptamil Organic 1 je napravljen sa organskim mlekom u kombinaciji nauke i prirode.Sa biljnim uljima, ali bez palminog ulja.Namenjen deci uzrasta od 6-12 meseci.Pakovanje: 800g..
2.227,50 RSD
Brend: MILUPA
Aptamil Premature je posebno adaptiran za prevremeno rođenu bebu. Prevremeno rođene bebe imaju veće potrebe u ishrani u poređenju sa donesenim bebama. Aptamil Premature formula je adaptirana da ispuni povećane potrebe u ishrani prevremeno rođene bebe i zadovoljava smernice koje su formirali međunar..
1.247,40 RSD
Brend: 4U PHARMA
Babytol Coli su kapi za oralnu upotrebu koje sadrže dobre bakterije Lactobacillus reuteri, važne za razvoj digestivnog trakta, kao i enzim laktazu, koji pomaže razgradnju mlečnog šećera laktoze.Delovanje:Bezbedan od prvog dana - Jednostavan za primenu od prvog dana života. Pogodan za dužu primenu.Sa..
1.543,45 RSD 1.753,92 RSD
Brend: 4U PHARMA
Babytol Neonate su kapi za normalizaciju crevne flore kod dece rođene carskim rezom,  prevremeno rođene dece i kod novorođenčadi i male dece koja su na antibiotskoj terapiji. Delovanje:Bezbedan od prvog dana,Normalizuje crevnu floru kod beba rođenih carskim rezom,Normalizuje crevnu floru k..
1.127,81 RSD 1.281,60 RSD
Brend: BEBELAC
 Visoko adaptirano mleko za novorođenče i odojče do navršenih 6 meseci  Sa dodatim esencijalnim masnim kiselinama (LCP)   Sa taurinom i optimalnim sadržajem gvožđa i vitamina D  Bez saharoze i glutenaBebelac 1 obezbeđuje kompletne nutritivne potrebe deteta u prv..
698,50 RSD
Brend: BEBELAC
  Adaptirano mleko za ishranu odojčeta od navršenih 6 meseci   Standardna mlečna formula   Obogaćena gvožđem i vitaminom D   Bez saharoze i glutenaBebelac 2 je kompletna mlečna formula prilagođena nutritivnim potrebama starijeg odojčeta.Bebelac 2 ima više proteina..
698,50 RSD
Brend: BEBELAC
  Optimalan nutritivni sastav   Dodatak gvožđa, cinka, joda i vitamina C i D   Bez glutenaBebelac 3 je namenjen za ishranu deteta u fazi prelaska sa majčinog mleka ili standardne mlečne formule na obično kravlje mleko. Uz odgovarajuću nemlečnu ishranu, obezbeđuje sve nutrij..
688,44 RSD 782,32 RSD
Prikazuje se 13 do 24 od 145 (13 strana)