Galen Pharm
Korpa

Bebi apoteka

Brend: VEDRA
Kombinacija probiotskih kultura za imunološki disbalans – za majku i bebu od prvog dana rođenja.Delovanje:U studiji PANDA (Probiotics AND Allergy) koja je sprovedena u Dečijoj bolnici Wilhelmina, u Holandiji, dokazano je da posebna kombinacija probiotičkih bakterija, sadržana u sinbiotiku OMNi BiOTi..
5.860,80 RSD 6.660,00 RSD
Brend: RAZNO
Physiodose je sterilan fiziološki rastvor za čišćenje nosa i oka. Delovanje: Nežno pročišćava i vlaži nosne kanale za dnevnu higijenu i u slučaju prehlade. Uklanja višak sluzi, nečistoće i iritirajuće materije iz nosnih kanala u slučaju zapušenog nosa i sekrecije. Čisti i vlaži oči i očne kapke. S..
25,00 RSD
Brend: RAZNO
Bebisol je sterilan fiziološki rastvor za čišćenje nosa i oka.Delovanje: Nežno pročišćava i vlaži nosne kanale za dnevnu higijenu i u slučaju prehlade. Uklanja višak sluzi, nečistoće i iritirajuće materije iz nosnih kanala u slučaju zapušenog nosa i sekrecije. Čisti i vlaži oči i očne kapke. ..
454,89 RSD
Brend: ESENSA
Delovanje:Ferimed sirup sa gvožđem, cinkom i medom se preporučuje kod nedovoljnog unosa i povećanih potreba za gvožđem, naročito kod dece u periodu rasta i razvoja. U svom sastavu sadrži gvožđe u obliku feri-pirofosfata i cink u obliku ultra finih partikula, formulisanih na bazi inovativne ..
633,60 RSD 720,00 RSD
Brend: 4U PHARMA
Delovanje:Flaster Respiratol je potpuno prirodan i bezbedan preparat koji sadrži jedinstvenu kombinaciju eteričnih ulja eukaliptusa, nane i lavande.Eterična ulja eukaliptusa, nane i lavande su izuzetno lekovita i delotvorna. Deluju tako što lagano isparavaju i otpušavaju nos, suzbijaju curenje iz no..
408,00 RSD
Brend: HAMAPHARM
RexidroSol je namenjen za dijetalnu prehranu bolesnika s gubitkom elektrolita i vode, kod povraćanja i proliva.Osmolalnost rastvora: 230 mOsm/kg H2ODelovanje:RexidroSol je prašak za pripremu oralnog rehidracijskog rastvora s ukusom jagode i namenjen je za dijetalnu prehranu bolesnika s gubitkom elek..
396,00 RSD 450,00 RSD
Brend: SOLGAR
Delovanje:Dodatak ishrani sa B vitaminima, ekstraktima nane, komorača, maslačka, peršuna i đumbira.Vitamini B3, B2, B6, B12 i biotin doprinose normalnom metabolizmu stvaranja energije i smanjenju umora i iscrpljenosti.Biotin doprinosi normalnom metabolizmu makronutrijenata.Tiamin doprinosi normalnom..
1.162,83 RSD 1.321,40 RSD
Brend: SOLGAR
Delovanje:Dodatak ishrani sa beta-glukanom, cinkom i ekstraktom ploda crne bazge (zove).Salvit Beta glukan je jedinstveni tečni dodatak ishrani koji osim patentiranog Yestimun® beta-glukana sadrži i ekstrakt crne bazge, kao prirodni izvor vitamina C, zatim cink koji doprinosi funkciji imunog sistema..
1.573,54 RSD 1.788,11 RSD
Brend: SOLGAR
Delovanje:Kapi za odojčad i malu decu, mlečni ukus.Dokosaheksaenoična kiselina (DHA) - doprinosi normalnom razvoju vida dece do 12 meseci starosti (povoljan učinak postiže se uzimanjem 100 mg DHA na dan). Vitamin D - potreban za normalan rast i razvoj kostiju kod dece.Način primene:Odojčad i mala de..
1.430,48 RSD 1.625,54 RSD
Brend: SOLGAR
Delovanje:Značajan deo u našem telu čini voda, prosečno oko 55%, dok je kod dece ona u telu prosečno zastupljena oko 70%. Voda ima mnogo važnih funkcija, regulše temperaturu tela, utiče na probavu i izlučivanje putem znoja i urina. Deca su sklonija dehidrataciji nego odrasli, jer, u odnosu na odrasl..
491,59 RSD 558,63 RSD
Brend: SOLGAR
Delovanje:Vitamin C i cink imaju važnu ulogu u ishrani, imunoj odbrani i očuvanju zdravlja. Pri povećanoj aktivnosti imunog sistema, kao što je, na primer, akutna infekcija respiratornog sistema, stvaraju se milioni novih imunih ćelija, a povećava se i potreba za vitaminom C i cinkom. Naš imuni sist..
983,18 RSD 1.117,25 RSD
SALVIT VITAMIN C + CINK BOMBONE A60
KRATAK ROK - DO ISTEKA ZALIHA -20 %
Brend: SOLGAR
Delovanje:Vitamin C i cink imaju važnu ulogu u ishrani, imunoj odbrani i očuvanju zdravlja. Pri povećanoj aktivnosti imunog sistema, kao što je, na primer, akutna infekcija respiratornog sistema, stvaraju se milioni novih imunih ćelija, a povećava se i potreba za vitaminom C i cinkom. Naš imuni sist..
893,80 RSD 1.117,25 RSD
Prikazuje se 85 do 96 od 114 (10 strana)