Galen Pharm
Korpa

Balzami

Brend: BIOKAP
Delovanje:Balzam je idealan za osetljivu kosu nakon farbanja i tretiranja. Umanjuje pojavu elektriciteta nakon feniranja dajući kosi sjaj i mekoću, boju čini trajnijom, a kosu lakšom za raščešljavanje.Ojačava vlasi, čineći ih mekšim i debljim. Arganovo ulje, usled visokog sadržaja nezasićenih masn..
1.190,41 RSD 1.488,01 RSD
Brend: KLORANE
Namena:Klorane balzam maslina je lagani kremasti balzam za oslabljenu kosu usled starenja, koji nežno razmrsuje kosu. Kosa vidljivo izgleda gušće, sjajnija je i baršunaste mekoće. Vraćene su joj vitalnost i tekstura.Način upotrebe: Nakon upotrebe šampona, naneti balzam na celu dužinu kose ..
1.176,00 RSD 1.680,00 RSD
Brend: KLORANE
Namena:Cupuaçu,Theobroma grandiflorum, uzgaja se u Amazoniji u skladu sa standardima organske poljoprivrede. Bogati maslac iz semenki obnavlja i dubinski hrani vlasi.Balzam koji obnavlja vlasi sve do vrhova. Kosa je jača i lako se stilizuje, dugotrajnog je sjaja i mekoće. Idealan za k..
1.465,80 RSD 2.094,00 RSD
Brend: KLORANE
Namena:Cupuaçu,Theobroma grandiflorum, uzgaja se u Amazoniji u skladu sa standardima organske poljoprivrede. Bogati maslac iz semenki obnavlja i dubinski hrani vlasi.Šampon koji obnavlja vlasi sve do vrhova. Kosa je jača i lako se stilizuje, dugotrajnog je sjaja i mekoće. Idealan za k..
1.122,45 RSD 1.603,50 RSD
Prikazuje se 1 do 4 od 4 (1 strana)