Galen Pharm
Korpa

Avene Xeracalm linija poklon akcija

  • Uz kupovinu proizvoda iz Avene XeraCalm linije na poklon se dobija Avene Xeracalm ulje 100ml u periodu od 16.09 do isteka zaliha.
Brend: AVENE
Balzam za relipidaciju. Hranjiv – antiiritacijski. Umiruje osećaj svraba.Delovanje:  Relipidirajući  balzam posebno je formulisan za tešku suvoću kože odojčadi, dece i odraslih.  Koža sklona atopiji. Koža sklona iritacijama, crvenilu i svrabu uzrokovanim suvoćom kože...
2.896,08 RSD 3.291,00 RSD
Brend: AVENE
Krema za relipidaciju. Hranjiv – antiiritacijski. Umiruje osećaj svraba.Delovanje:  Relipidirajuća  krema posebno je formulisana za primenu kod umerene do teške suvoće kože odojčadi, dece i odraslih.  Koža sklona atopiji. Koža sklona iritacijama, crveni..
2.896,08 RSD 3.291,00 RSD
Brend: AVENE
Relipidirajuće ulje za pranje.Delovanje:Nežno pere Umiruje osećaj svraba, Fiziološki pH, Vrlo suva koža, koža sklona atopiji, koža sklona svrabu.Način primene:  Pod tušem - vlažnim dlanovima napraviti penu pre nanošenja na kožu. Kupka - sipativ količinu od 5 p..
2.778,60 RSD 3.157,50 RSD
Brend: AVENE
Relipidirajući balzam posebno je formulisan za teške oblike suvoće kože odojčadi, dece i odraslih. Koristi se za lice i telo. Namenjen je koži sklonoj atopiji, iritiranoj koži, sklonoj crvenilu i svrabu, uzrokovanih suvoćom kože, kao i prirodno suvoj i osetljivoj koži.Delovanje:Balzam za relipidacij..
3.476,88 RSD 3.951,00 RSD
Brend: AVENE
Hidratantno i hranljivo mleko za osetljivu i veoma suvu kožu, pogodno za celu porodicu, formulisano sa 97% sastojaka prirodnog porekla. Nemasna i nelepljiva tekstura. Hrani, hidrira i jača.Delovanje:Ovaj proizvod za svakodnevnu negu visoke tolerancije jača barijeru kože lica i tela. Ublažava zatezan..
3.476,88 RSD 3.951,00 RSD
Brend: AVENE
Delovanje:Prva pomoć kod intenzivnog lokalizovanog svraba, bilo gde i bilo kada. Za suva područja kože sklona intenzivnom lokalizovanom svrabu i atopijskom dermatitisu.XeraCalm A.D umirujući koncentrat trenutno deluje protiv svraba:- odmah po nanošenju smiruje intenzivni lokalizovani svrab i na..
1.866,48 RSD 2.121,00 RSD
Brend: AVENE
Delovanje:Vrlo bogati sindet koji nežno čisti vrlo suvu kožu sklonu atopijskom dermatitisu ili svrbu koji je posljedica suvoće kože.XeraCalm A.D sindet namijenjen je čišćenju vrlo suve kože, kože sklone atopiji, za odojčad, decu i odrasle.Vrlo nežna baza za čišćenje bez sapuna.Bez sapuna, bez parfem..
1.049,40 RSD 1.192,50 RSD
Prikazuje se 1 do 7 od 7 (1 strana)