Galen Pharm
Korpa

Atletsko stopalo (gljivice)

Brend: RAZNO
Aktivni kiseonik predstavlja tečnost sa jakim dezinfekcionim dejstvom. Ima višestruku primenu zahvaljujući tome što vrlo efikasno uništava sve gram-pozitivne i gram-negativne bakterije, viruse i gljivice.Delovanje: Štiti od zaraza, ubrzava cirkulaciju i osvežava umornu kožu. Koristi se u dermat..
455,40 RSD 517,50 RSD
Brend: RAZNO
Delovanje: Dr. Fix ulje za negu noktiju sklonim gljivicama je 100% prirodno, na bazi eteričnih ulja. Njegovi moćni sastojci pomažu, na više načina, da se uklone braon, žute očvrsline na noktima ruku i nogu.  Ulje se lako nanosi priloženom četkicom.Sastojci: gaultheria procumbens, eucaly..
795,15 RSD
Brend: RAZNO
Mycosan za lečenje i prevenciju gljivica na noktima. Bioaktivni serum u tubici sa četkicom za lako i jednostavno nanošenje na oboleli nokat. Mycosan set sadrži: Aplikator u obliku četkice, koji je jednostavan za korišćenje i sadrži patentirani serum za nokte, deset turpija za nok..
1.742,40 RSD 1.980,00 RSD
OLEOZON Topiko je ozonizovano suncokretovo ulje koje ima jako imunostimulirajuće, antimikrobno, antigljivično, analgetsko i regeneracijsko dejstvo. Delovanje:Tokom procesa ozonizacije ulja, u preparatu se oslobađaju aktivni sastojci koji imaju snažno antimikrobno svojstvo.To su hidroperoksidi i..
798,34 RSD 907,20 RSD
Brend: SCHOLL
Scholl Fungal Nail Treatment je posebno napravljen za rešavanje gjivične infekcije noktiju u početnom stadijumu i pre nego što se raširi.Delovanje: Specijalna turpija nežno otklanja površinski sloj inficiranog nokta i trenutno popravljaju izgled nokta. Napredna formula ..
998,98 RSD 1.135,21 RSD
Prikazuje se 1 do 5 od 5 (1 strana)