Galen Pharm
Korpa

ASEPSOL 5% RASTVOR 250ML

ASEPSOL 5% RASTVOR 250ML
ASEPSOL 5% RASTVOR 250ML
Opis
Delovanje: Koncentrovano sredstvo za dezinfekciju i pranje radnih, zidnih, podnih površina, predmeta, ruku, nečistog rublja i antimikrobna impregnaci..

* Cene važe samo za online kupovinu, cene proizvoda u apotekama se mogu razlikovati od cene na internet prodavnici.

116,16 RSD

Cena u apotekama: 132,00 RSD

Vaša ušteda: 15,84 RSD
  • Lager: Na stanju
  • Brend: JASVEL
  • Šifra proizvoda: 10036
  • Vaša ušteda:: 15,84

Delovanje:
Koncentrovano sredstvo za dezinfekciju i pranje radnih, zidnih, podnih površina, predmeta, ruku, nečistog rublja i antimikrobna impregnacija čistog rublja. 
Deluje na gram pozitivne i gram negativne bakterije, gljivice i na pojedine tipove virusa - viruse influence, herpesa simpleksa, virusa koji izaziva new castle bolest živine. 
Produženi efekat dejstva, biorazgradljivost i mala potrošnja sa velikim učinkom čine ga jednim od najčešće korišćenih sredstava za dezinfekciju i pranje, naročito prostorija i predmeta koji zahtevaju viši nivo higijene. 
Ima široku primenu u zdravstvu, veterini, javnoj higijeni, vrtićima, školama i sportskim dvoranama, teretanama i frizerskim salonima, sredstvima javnog prevoza, u stočarstvu, ribarstvu, mlekarstvu, mesnoj, prehrambenoj i industriji pića, hotelima, restoranima i svim subjektima koji su obavezni da primenjuju Pravilnik o uslovima higijene hrane, dobre higijenske prakse i primenu postupaka koji se zasnivaju na principima analize opasnosti i kritičnih kontrolnih tačaka-HACCP. 

Sastav: 
100g rastvora sadrži 5% benzalkonijum hlorida 

Pakovanje: 250 ml

Napišite recenziju

Napomena: HTML oznake neće biti izvršene i prikazivaće se kao tekst!
Loše Dobro