Galen Pharm
Korpa

AQUA MARIS SPREJ ZA NOS CLASSIC 30ML

AQUA MARIS SPREJ ZA NOS CLASSIC 30ML
AQUA MARIS SPREJ ZA NOS CLASSIC 30ML
Opis
AQUA MARIS SPREJ CLASSIC sadrži izotoničnu morsku vodu iz Jadrana sa prirodnim oligoelementima. Prečišćava i vlaži sluzokožu nosa na prirodan način. D..

* Cene važe samo za online kupovinu, cene proizvoda u apotekama se mogu razlikovati od cene na internet prodavnici.

510,07 RSD

Cena u apotekama: 579,63 RSD

Vaša ušteda 69,56 RSD
AQUA MARIS SPREJ CLASSIC sadrži izotoničnu morsku vodu iz Jadrana sa prirodnim oligoelementima. Prečišćava i vlaži sluzokožu nosa na prirodan način.

Delovanje:
AQUA MARIS SPREJ CLASSIC
 je izotonični rastvor morske soli. Namenjen je osobama, kod kojih je poremećena normalna fiziološka funkcija nosne sluzokože, kao i održavanju svakodnevne higijene nosnih šupljina. AQUA MARIS SPREJ CLASSIC vraća sluzokoži nosa njenu prirodnu vlažnost, sposobnost samoprečišćavanja i normalne produkcije sluzi, koja je štiti od isušivanja i mehaničkih nadražaja (dima, prašine,itd..). Redovnim ispiranjem nosne šupljine, nekoliko puta dnevno, smanjuje se mogućnost infekcije gornjih disajnih puteva.
Preporučuje se:
- Za svakodnevnu higijenu nosa
- Kod osoba sa neprohodnim disajnim putevma, virusnih prehlada i kijavica alergijskog porekla
- Kod suve i nadražene sluzokože, čija je normalna fiziološka funkcija poremećena
- Kod osoba koje su sklone isušivanju sluzokože disajnih puteva, tokom putovanja i boravka u prostorijama sa centralnim grejanjem i klima uređajima
- Neposredno pre upotrebe kapi za nos, kako bi se isprala nosna šupljina i omogućio bolji kontakt leka sa nosnom sluzokožom

Sastav:
100 ml rastvora sadrži 30 ml morske vode, sa prirodnim mineralima, bez konzervansa.

Način primene:

Za održavanje svakodnevne higijene nosne duplje dovoljno je jedno raspršivanje u svaku nozdrvu. Postupak se može ponavljati više puta dnevno i tokom dužeg razdoblja.Za omekšavanje i odstranjivanje većih količina nečistoća i sekreta iz nosa, AQUA MARIS se obilnije ušprca u svaku nozdrvu, a ako je potrebno komadićem vate sprečiti isticanje tečnosti.

Pakovanje:
30 ml

Napišite recenziju

Napomena: HTML oznake neće biti izvršene i prikazivaće se kao tekst!
Loše Dobro