Galen Pharm
Korpa

AGU PROIZVODI


Brend: AGU
Multifunkcionalni ketler AGU EC6 je jedinstveni kuhinjski aparat koji omogućava zamenu više uređaja odjednom.Sa multifunkcionalnim ketlerom AGU EC6, možete zagrejati vodu do željene temperature, a posle toga održavati željenu temperaturu. Jedinica / mera podešavanja temperature je 1° C. Multifunkcio..
10.898,00 RSD
Brend: AGU
Cookee mini aparat za pripremu hrane za bebe    Novi, kompaktni model AGU aparata za pripremu hraneAGU 3 u 1 multifunkcionalni i kompaktni procesor za spremanje dečije hrane će se uklopiti u bilo koju kuhinju i preuzeće sve ključne zadatke oko kuvanja zdrave i ukusne hr..
15.728,00 RSD
Brend: AGU
Vaša beba neće primetiti razliku, ali vi sigurno hoćeteHappi AGU šejker je dizajniran da učini život svakog roditelja što je moguće ugodnijim. U isto vreme obezbeđuje tačnu pripremu formule za vašu bebu u slučaju da dojenje nije opcija. Sa jednim klikom preko lake za korišćenje AGU aplikac..
29.988,00 RSD
Brend: AGU
Octopy multifunkcionalni aparat za pripremu hraneZdrava hrana koja se lako pripremaSvako dete je individua koja menja svoj ukus i ishranu sa vremena na vreme. AGU procesor za hranu je sjajan uređaj za pripremanje zdrave hrane koju svi vole. Kombinuje 5 funkcija kao što su sterili..
19.998,00 RSD
Brend: AGU
Penguin nazalni aspirator za decUdobno i brzo čišćenje nosa za novorođenčad i decuNazalni aspirator AGU Pingvin je specijalno dizajniran za čišćenje nosa novorođenčeta ili deteta kod kuće ili na putu. Mekani i udobni nastavci aspiratora (dostupni su i kratki i dugi) omogućavaju i..
5.398,00 RSD
Brend: AGU
Skinny indikator telesne temperaturePametniPodrška koja ne spavaPovišena temperatura tela je simptom koji se obično javlja za vreme infekcije, upale, ili neke druge bolesti. Povišena telesna temperatura nije bolest sama po sebi već je najuobičajeniji znak bolesti, naročito kod dece. A..
7.998,00 RSD
Brend: AGU
Sunny pametna lampa sa prirodnim svetlomVaše sunce kod kuće"Vaše sunce kod kuće" je potpuno podesiv sistem osvetljenja, koji imitira svitanje, dnevnu svetlost i sumrak. Korišćenjem AGU pametne lampe sa prirodnom svetlošću osiguravate lako buđenje i režim spavanja za bebe, decu i odrasle.Su..
19.298,00 RSD
Brend: AGU
Wally pametna vaga za bebe sa stadiometromTačnost je važnaOvaj uređaj beleži težinu i visinu deteta lako i sa uživanjem. Skladištenje i analiza podataka je ugodna i bez napora. Uređaj se kontroliše ručno ili putem lake za korišćenje AGU aplikacije. Nadgledanje težine bebe i njeno..
12.398,00 RSD
Prikazuje se 1 do 8 od 8 (1 strana)