-10% ZUBNA PASTA ALOE FRESH CRYSTAL MINT 100ML

Zubna pasta Aloe Fresh crystal mint je u obliku gela, prirodnog je porekla i sa produženim zaštitnim delovanjem. Namenjena je prevenciji karijesa, naslaga i kamenca, jačanju oslabljenih desni i osvežavanju daha.

Delovanje:
Mikrokristali silikata i mente koji se nalaze u proizvodu, pospešuju čišćenje zuba, ne iritiraju desni, ne oštećuju gleđ i obezbeđuju ledenu svežinu mente. Ksilitol (zaslađivač prirodnog porekla) povećava pH vrednost usne duplje nakon obroka i time sprečava razmnožavanje bakterija koje uzrokuju naslage i karijes. Proizvod je podvrgnut testu tolerancije i mikrobiološki je testiran.
Zubna pasta Aloe Fresh crystal mint umesto vode, sadrži sok aloje. Voda, uobičajeni sastojak pasti za zube široke potrošnje, nema nikakvo blagotvorno dejstvo u oralnoj higijeni, dok sok aloje ublažava bolove i oticanje desni i doprinosi smanjenju postojećih upalnih procesa. Sok od aloje se dobija hladnim ceđenjem svežih biljaka, uzgajanih na plantažama bez upotrebe hemijskih pesticida i đubriva.

Sastav:
Aloe vera, Silikati, Kamilica, Divlji kesten, Ehinacea, Nana, mentol, Ksilitol, Karboksimetilkitosan.

Napomena:
Bez fluora, saharoze, parabena, sulfata i agresivnih izbeljivača koji mogu oštetiti desni i gleđ. Ovaj proizvod sadrži derivat kistosana i ne preporučuje se osobama alergičnim na morske rakove i školjke.

Pakovanje: 100ml

Napišite recenziju

Molimo Vas prijavite se ili se registrujte da biste napisali recenziju.

ZUBNA PASTA ALOE FRESH CRYSTAL MINT 100ML

  • Broj pregleda: 1644
  • Brend: ESI
  • Šifra: 240737
  • Raspoloživost: Na lageru
  • 450,00 RSD
  • 405,00 RSD

Besplatna dostava

Za sve narudžbine u Srbiji, čija vrednost prelazi 5.000 dinara