VITAMIN C TABLETE 10X500MG

Vitamin C je esencijalan nutrijent, što znači da ga naše telo ne može sintetisati, zbog čega se mora redovno unositi izbalansiranom ishranom i dijetetskim suplementima, u situacijama kada je to neophodno.

Delovanje:
Stanja koja zahtevaju suplementaciju vitaminom C su: intenzivan rast i razvoj kod dece i adolescenata, veliki fizički napor, česte infekcije gornjih disajnih puteva, povišena telesna temperatura, anemija usled nedostatka gvožđa, trudnoća i dojenje, pušenje, nedovoljan unos vitamina C u toku redukcionih dijeta, smanjena apsorpcija vitamina C, u starijoj populaciji, profesionalno bavljenje sportom. Postoje dokazi koji ukazuju da ljudi koji kroz zdravu ishranu i dijetetske suplemente unose dovoljne količine vitamina C, imaju manju šansu da obole od srčanog i moždanog udara, bolesti perifernih arterija, hipertenzije, makularne degeneracije, astme, deficita imunog sistema i nekih vrsta kancera.

Sastav:
1 tableta sadrži 500 mg askorbinske kiseline.

Način primene:
Odrasli i adolescenti od 14 godine starosti: 1-2 tablete na dan. Tablete popiti sa dovoljnom količinom tečnosti ili ih rastvoriti u mlakom čaju.

​Pakovanje: 10 tableta.

Napišite recenziju

Molimo Vas prijavite se ili se registrujte da biste napisali recenziju.

VITAMIN C TABLETE 10X500MG

  • Broj pregleda: 1427
  • Brend: EKO FARM
  • Šifra: 11949
  • Raspoloživost: Na lageru
  • 30,00 RSD

Besplatna dostava

Za sve narudžbine u Srbiji, čija vrednost prelazi 5.000 dinara