TEST VIOLA EARLY PREGNANCY CARE

Zašto je ovaj test za Vas važan?
Viola Rana Trudnoća identifikuje trudnoću počev od 12 IU/L hCG u urinu, otprilike 10 dana od začeća.
hCG (human chorionic gonadotrophin) je najvažniji hormon za određivanje trudnoće. hCG počinje da raste odmah po začeću i nastavlja sa rastom, udvostručujući se svaka dva do tri dana. Patentiranim testom za određivanje nedelje trudnoće, ne samo da se može za 5 minuta utvrditi da li ste trudni ili ne, već možete ustanoviti koliko daleko je trudnoća napredovala. Ovaj brzi i jednostavan test je veoma lak za tumačenje upoređivanjem inteziteta linije. Dakle, u ovom pakovanju dobijate jedinstvenu mogućnost da saznate u kojoj ste nedelji trudnoće.

Način primene:
Izvođenje testa je moguće u bilo koje doba dana, ali se preporučuje da se izvede sa prvim jutarnjim urinom jer je tada koncentracija hCG-a najveća.

Način izvođenja testa:

  • Držeći test pločicu za vrh, postavite donji deo pločice na kontinuirani mlaz urina oko 3 sekunde.
  • Potopite test pločicu u prethodno uzeti uzorak urina, do maksimalne oznake na pločici i držite potopljenu oko 3 sekunde.

Odložite test pločicu na foliju i pročitajte vaš rezultat testa nakon 5 minuta. 
Ukoliko se pojave dve ljubičaste linije u polju za čitanje rezultata, hCG je detektovan. Možete biti sigurni da ste u drugom stanju čak i ako je donja linija u polju za čitanje testa bledo prebojena.
Molimo Vas da instrukcije za čitanje rezultata u kojoj ste nedelji trudnoće iskoristite tačno nakon 5 minuta od izvođenja testa. 
Test se smatra netačnim ukoliko se ni jedna ljubičasta linija ne pojavi u polju za čitanje rezultata nakon 5 do 10 minuta. 

Sada možete pročitati i proceniti vreme od poslednjeg odnosa i nedelju trudnoće.

Pakovanje: 
Kutija, pakovanje specijalne folije sa test pločicom i sredstvom protiv vlage, instrukcije za upotrebu, instrukcije za čitanje rezultata testa.
Dodatno će Vam trebati: Časovnik sa sekundarom i (opciono) čista posuda za sakupljanje urina.

Napišite recenziju

Molimo Vas prijavite se ili se registrujte da biste napisali recenziju.

TEST VIOLA EARLY PREGNANCY CARE

  • Broj pregleda: 2194
  • Brend: CARE DIAGNOSTICA
  • Šifra: 241852
  • Raspoloživost: Na lageru
  • 660,00 RSD

Besplatna dostava

Za sve narudžbine u Srbiji, čija vrednost prelazi 5.000 dinara