-20% GUAM BRITANIA DREN TEVERDE 30X12ML

Guam Britannia Dren Te Verde sa ukusom zelenog čaja omogućuje eliminaciju suvišne tečnosti i toksina iz organizma.

Delovanje:
Čišćenje organizma pomaže uspostavljanje normalnih fizioloških funkcija, koje može usporiti akumulacija štetnih tvari, kao što su slobodni radikali i toksini, koji se akumuliraju nakon preobilnih obroka i nakon dugotrajnog sedenja koje je karakteristično za zimski period. Zahvaljujuci prirodnim aktivnim komponentama može pomoći organizmu da održi dobru fizičku kondiciju i da nađe novi izvor energije.

Način primene:
Sadržaj kesice nasuti u 1 litru vode i piti tokom dana. Za drenažu Britannia Drenom preporučuju se ciklusi od 2-3 meseca nakon čega sledi odmor od 2 meseca. Preporučuje se čišćenje Britannia Drenom barem 3 puta godišnje

Sastav:
Morske alge, zeleni čaj, Spirea, Pilosera, Ortosifon, Crna ribizla, suvi ekstrakt smeđe alge odeđenog preko joda (0.01%), ananas. Antioksidativni efekat zelenog čaja je aktivniji od većine antioksidanata. (20 puta više od C vitamina). Aktivni principi nalaze se u listu, a čine ih: eterično ulje, saponini i flavonoidi sa jakim diuretičnim i depurativnim delovanjem. Ortosifon list osim diuretskog delovanja na bubreg, aktivira se i detoksikacija organizma od toksičnih materija na bazi azota. Fucus vesiculosus pravi je koncentrat mora, bogat je oligoelementima, vitaminima i mineralnim solima.

Pakovanje: 30 kesica

Napišite recenziju

Molimo Vas prijavite se ili se registrujte da biste napisali recenziju.

GUAM BRITANIA DREN TEVERDE 30X12ML

  • Broj pregleda: 2937
  • Brend: GUAM
  • Šifra: 19750
  • Raspoloživost: Na lageru
  • 3.520,53 RSD
  • 2.816,42 RSD

Besplatna dostava

Za sve narudžbine u Srbiji, čija vrednost prelazi 5.000 dinara