FRUCTUS UVA FILTER ČAJ A20

Uvin čaj, koji se priprema od biljke Uva ursi, veoma je popularan prirodni napitak koji rešava oboljenja urinarnog trakta. U narodu je poznat i pod nazivom medveđe grožđe, pa je od davnina sastavni deo tradicionalne medicine.  

Delovanje:
Osim što se koristi za lečenje bolesti i infekcije bubrega, bešike i mokraćnog kanala, ovaj napitak svoju upotrebu ima i kod uklanjanja simptoma zatvora, a efikasan je i protiv bronhitisa. Medveđe grožđe svoj blagotvorni uticaj na ljudski organizam ima jer je prirodan i snažan antiseptik. Najbolje deluje ukoliko se konzumira kao uvin čaj, jer na taj način najefikasnije eliminiše štetne bakterije nagomilane u mokraćnim kanalima.

Sastav: 
Listovi uve sadrže do 11 % fenolnih glikozida, a prisutni su tanin i flavonid. Kombinacija ovih sastojaka osigurava da medveđe grožđe ima i antimikrobno dejstvo, a ujedno je i jak antioksidant.

Način upotrebe: 
1 kesicu čaja prelijte sa 2dcl vruće vode, poklopite i ostavite 15 min da stoji. Uz primenu sode bikarbone, koja će obezbediti da mokraća ne bude kisela, delovanje uve je efikasnije.

Pakovanje: ​20 filter kesica

Napišite recenziju

Molimo Vas prijavite se ili se registrujte da biste napisali recenziju.

FRUCTUS UVA FILTER ČAJ A20

  • Broj pregleda: 2353
  • Brend: FRUCTUS
  • Šifra: 12030
  • Raspoloživost: Na lageru
  • 67,50 RSD

Besplatna dostava

Za sve narudžbine u Srbiji, čija vrednost prelazi 5.000 dinara