AMER BRUSNICA FILTER ČAJ A25

Služi za uživanje i bogat je bioflavonoidima. Dijetetski proizvod osmišljen da kompenzuje odsustvo aktivnih principa korisnih u svakodnevnoj ishrani.

Delovanje:
Antioksidant. Dobar je u borbi protiv bakterije "helicobacter pylory" i gljivice kandide. Koristi se u prevenciji i lečenju svih vrsta bakterija urinarnog trakta (Escherichia coli), upale hemoroida i prostate. Podstiče izbacivanje kamenčića i peska iz bubrega. Doprinosi boljem varenju, normalizuje rad digestivnog trakta. Blagotvoran je u preventivi i lečenju gonoreje, artritisa, reumatizma, dijabetesa, dijareje. Blagotvoran je u preventivi i lečenju bolesti (infekcije) kože, očiju, polnih organa, protiv gljivica, blagotvoran je u preventivi i lečenju bolesti jetre, upale grla (ispiranjem), prehlade, kašlja, poremećaja u kardiovaskularnom sistemu. Deluje kao prirodni antibiotik.

Sastav:
Brusnica (plod) 30%, divlja jabuka (plod) 20%, šipak (plod) 10%, hibiskus (cvet) 15% i Amer čaj (Amaranthus blitoides herba) 18%. Aromatizovano prirodno identičnom aromom Brusnice.

Način primene:
Kesicu čaja, preliti sa 1,5-2 dl ključale vode. Nakon 5 minuta izvaditi kesicu i gotov čaj zasladiti po želji.

Pakovanje: 25 filter kesica

Napišite recenziju

Molimo Vas prijavite se ili se registrujte da biste napisali recenziju.

AMER BRUSNICA FILTER ČAJ A25

  • Broj pregleda: 2767
  • Brend: AMER PROM
  • Šifra: 17924
  • Raspoloživost: Na lageru
  • 229,71 RSD

Besplatna dostava

Za sve narudžbine u Srbiji, čija vrednost prelazi 5.000 dinara